Αντιδράσεις για σχόλιο Μαρκουλάκη περί απόφασης ενάντια στις εισηγήσεις ειδικών

«Ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, πήραν πάνω τους ένα στοίχημα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σχολιάζοντας μια ανάρτηση του συγγραφέα, Χρήστου Χωμενίδη στο facebook, o κ. Μαρκουλάκης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία της χώρας που κράτησε την πληρότητα των θεάτρων στο 60%, αντίθετα με τους νέους περιορισμούς για την Αττική που ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς και μάλιστα κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές» σχολίασε ο κ. Χωμενίδης, αναφερόμενος στις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Μαρκουλάκη να επικοινωνεί με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα, με τον ίδιο να το πιστοποιεί δημοσίως.

«Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» απάντησε ο κ. Μαρκουλάκης, εγείροντας ταυτόχρονα θέμα ως προς τον τρόπο λήψης των αποφάσεων των ειδικών απέναντι στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Οι αντιδράσεις περιστρέφονται γύρω από το επιχείρημα ότι ενώ υποτίθεται ότι όλοι πρέπει πρέπει να ακολουθούν πιστά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και τα μέτρα που αυτοί προτείνουν, η πολιτική ηγεσία, με την προτροπή του κ. Μαρκουλάκη, τις αγνόησε.

xomenidis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!