10.000 δολάρια από την Taylor Swift σε παιδί με αυτισμό

Μια συγκινητική και γενναιόδωρη χειρονομία από την Taylor Swift στον 5χρονο θαυμαστή της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/02/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εξαιρετική χειρονομία φιλανθρωπίας έκανε Taylor Swift σε έναν 5χρονο θαυμαστή της που πάσχει από αυτισμό.

Συγκεκριμένα όταν οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητο ο Jacob Hill να έχει στο πλευρό του έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο θεραπείας για παιδιά με αυτισμό ώστε να εξυπηρετείται και σταδιακά να έχει βελτίωση της κατάστασής του η λαμπερή σταρ δεν έμεινε ασυγκίνητη.

Κι αυτό γιατί ένας σκύλος με ανάλογη εκπαίδευση και ικανότητες που προστατεύουν τα παιδιά από διερχόμενα οχήματα και οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό κίνδυνο, χαρίζοντας τους με τον τρόπο αυτό περισσότερη ανεξαρτησία, κοστίζει περισσότερα από 10.000 δολάρια.

Η ευαισθησία της Taylor Swift


Έτσι η Jordan, αδερφή του Jacob Hill και η ξαδέρφη του, Makaylee, δημοσιοποίησαν «μουσικά» την κατάστασή του. Τα δύο κορίτσια διασκεύασαν το τραγούδι «Blank Space» της Taylor Swift πειράζοντας τους στίχους και το ανάρτησαν στο YouTube. Στο κάλεσμά τους ζητούσαν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στην έκκλησή τους για να συγκεντρωθούν τα χρήματα ώστε ο 5χρονος Jacob να καταφέρει να αγοράσει τον σκύλο που θα του αλλάξει τη ζωή!

Το μήνυμα ελήφθη και από 26χρονη Taylor Swift που αποφάσισε να δωρίσει στον μικρό Jacob και την οικογένειά του τα χρήματα που χρειάζονται τοποθετώντας τα στον ειδικό λογαριασμό που είχε δοθεί στη δημοσιότητα

Μάλιστα η Taylor Swift έγτραψε στη σελίδα της μητέρας του 5χρονου αγοριού: «Jacob, ελπίζουμε να αγαπήσεις το νέο σου σκύλο. Σε παρακαλώ, πες στα κορίτσια πως έκαναν εξαιρετική δουλειά με το τραγούδι μου! Με αγάπη, Taylor και Andrea Swift».
2120706 1451444822.5289

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!