Χρήστος Παπαδόπουλος & Πάνος Μπλέτζας μαζί!

Στη σκηνή του «Ρυθμός Stage» συναντήθηκαν δύο ταλαντούχες γενιές του ελληνικού τραγουδιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο επιτυχημένος συνθέτης και «μάγος» του μπουζουκιού Χρήστος Παπαδόπουλος σύστησε στο κοινό τον νεαρό, προικισμένο, ερμηνευτή Πάνο Μπλέτζα με την καθοριστική συνδρομή της ερμηνεύτριας και δημιουργού Φαίης Μάτσου.

Ο Πάνος Μπλέτζας είχε την τύχη να συναντηθεί στη σκηνή με το νεανικό είδωλό του σε μια παράσταση που μας καθήλωσε επί 3.30 ώρες!

Κατά τη διάρκεια της παράστασης έγινε η «πρώιμη» παρουσίαση τεσσάρων νέων τραγουδιών που θα περιέχονται στον πρώτο προσωπικό δίσκο του Πάνου Μπλέτζα, ο οποίος θα έχει γενικό τίτλο «Υδρόγειος» και θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group. Τον δίσκο συνθετικά θα υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο digital single του album,μια εξαιρετική λαϊκή μπαλάντα, με τίτλο «Χάθηκαν» σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Η παράσταση «Χρήστος Παπαδόπουλος και Πάνος Μπλέτζας μαζί» περιλάμβανε στο πρώτο μέρος, παλαιότερες και νέες, μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Παπαδόπουλου ο οποίος με αστείρευτη ενέργεια, κατάθεσε μαθήματα για το πώς συνδυάζεται αρμονικά το ταλέντο με τον επαγγελματισμό.

Η Φαίη Μάτσου με την κρυστάλλινη φωνή της έδωσε το δικό της ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά που στο δεύτερο μέρος της περιλάμβανε κλασικά τραγούδια μεγάλων συνθετών του λαϊκού, έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ο Πάνος Μπλέτζας δεν δίστασε να «αναμετρηθεί» με τραγούδια που έχουν συνδυαστεί με τις φωνές μεγάλων ερμηνευτών και δικαιώθηκε απόλυτα γι’ αυτό του το «τόλμημα». Ο Πάνος, παρά τα μόλις 24 χρόνια του διαθέτει ερμηνευτική ωριμότητα. Η φωνή του τόσο σε έκταση όσο και σε λυρισμό φανερώνει το μεγάλο του ταλέντο.

Πρόκειται για έναν γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή με δωρική ερμηνεία και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που μας προϊδεάζουν για μια σημαντική διαδρομή στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο που επέλεξε.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του, πολύ νέου, κιθαρίστα του σχήματος Περικλή Παπαδόπουλου, γιού του δημοφιλή καλλιτέχνη, που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού με την δεξιοτεχνία του.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την μαεστρία του στο μπουζούκι και τις ευφάνταστες διασκευές του.

Στην βραδιά έδωσαν το παρών κάποιοι απο τους στιχουργούς που με τραγούδια τους θα συμμετέχουν στον πρώτο δίσκο του Πάνου Μπλέτζα: Ο Κώστας Ορκόπουλος, ο Κωνσταντίνος Στρατής, ο Γιάννης Σίνης και ο Νίκος Αναγνωστάκης εμπνευστής και δημιουργός του Ogdoo.gr και του Ogdoo Music Grοoup.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Πάνο Μπλέτζα, με τη σιγουριά ότι έχει τα απαραίτητα εφόδια για να την κατακτήσει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!