Χρήστος Νικολόπουλος & Αντώνης Ρέμος «αλλιώς» στο Σταυρό του Νότου

(VIDEO & PHOTOS) Όσα συνέβησαν στο αφιέρωμα του Menta 88 FM στο Χρήστο Νικολόπουλο με Ρέμο, Ασλανίδου, Ζ. Παπαδοπούλου, Π. Παπαϊωάννου, Μ. Βαρούχα, Π. Τσαφαρά & M. Satti.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Τετάρτης 20 Απριλίου 2016 κορυφώθηκε, στο Σταυρό του Νότου, το αφιέρωμα του Menta 88 FM στο Χρήστο Νικολόπουλο & τα 50 χρόνια καλλιτεχνικής του πορείας, με ένα live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του μεταδόθηκε ζωντανά από το ραδιόφωνο, για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν προσκλήσεις.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, ακούστηκαν διασκευασμένες επιτυχίες του, από τους Πάνο Παπαϊωάννου, Μάγδα Βαρούχα, Παναγιώτη Τσαφαρά και Ζωή Παπαδοπούλου. Τις ενορχηστρώσεις & τις διασκευές επιμελήθηκαν οι Χρυσόστομος Καραντωνίου & Αλέξανδρος Κούρος κι έπαιξαν οι:

Αλέξανδρος Κούρος, τύμπανα
Αλέξης Στενάκης, κλαρινέτο, σαξόφωνο, πιάνο
Παντελής Ντζιάλας, κιθάρα
Γιάννης Κατσιαφλιάκας, μπάσο
Σίμος Κουφάκης, κρουστά
Μάριος Παπούλιας, βιολί
Ιάσονας - Θεόδωρος Μαυρογεώργος, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα

Μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή της βραδιάς, ήταν η ερμηνεία της Marina Satti, που εμφανίστηκε ως guest, στο τραγούδι «Της καληνύχτας τα φιλιά», η οποία κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού. Το ίδιο και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία παραβρέθηκε εκτάκτως και τραγούδησε δυο κομμάτια, μετά από πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου.

Το δεύτερο πρόγραμμα περιλάμβανε το «βαρύ πυροβολικό» δηλαδή τον ίδιο το Χρήστο Νικολόπουλο με το μπουζούκι του επί σκηνής, το Μανώλη Καραντίνη με το δικό του και βέβαια, τον Αντώνη Ρέμο. Τις μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου έπαιξαν οι:

Αντώνης Γούναρης, κιθάρα
Ανδρέας Τράπαλης, βιολί
Πασχάλης Τερζής, πλήκτρα
Πητ Γιατράκος, μπάσο
Γρηγόρης Συντρίδης, τύμπανα

Η βραδιά αυτή ήταν η τέταρτη θεματική βραδιά που διοργάνωσε για τη σαιζόν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου το ραδιόφωνο του Menta 88 FM και την παρουσίασαν οι παραγωγοί Ειρήνη Μπαλτά & Ηλίας Μπενέτος, που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!