Τρεις χιλιάδες κόσμος στο αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη!

(PHOTOS) Ο Γιάννης Λεμπέσης με τη Μαρία Σταφυλοπάτη και την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα μάγεψαν το κοινό στη συναυλία για τον Πάνο Γεραμάνη στη Χαλκίδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στα ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2016. Περίπου τρείς χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν το αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη, με τραγούδια αγαπούσε ο διαλεκτός δημοσιογράφος και «ντελάλης» του λαϊκού τραγουδιού και που ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Σταφυλοπάτη με τη Λαϊκή στράτα απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Τέτοια κοσμοσυρροή δεν είχε ξαναδεί η πλατεία στο Καράμπαμπα Χαλκίδας. Και να σκεφτεί κανείς πως την ίδια μέρα και ώρα υπήρχε η ζωντανή μετάδοση του ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Ποδοσφαίρου της Γαλλίας ανάμεσα στην Γαλλία και τη Γερμανία.

Παρούσα στην εκδήλωση η γυναίκα του Πάνου Γεραμάνη, η κυρία Ναυσικά μαζί με συγγενείς και φίλους, μεταξύ άλλων του Προέδρου (Χρήστου Κουτσάφτη) και των μελών του Συλλόγου Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ» που αποτελούν και κινητήριο μοχλό αυτών τον εκδηλώσεων μνήμης και γιορτής.

Ο δημοσιογράφος και ερευνητής του τραγουδιού Γιώργος Τσάμπρας, έκανε εύστοχες παρεμβάσεις και αναφορές στον Πάνο Γεραμάνη και την προσφορά. Άλλωστε ο ήταν εκείνος που κατά κάποιον τρόπο τον διαδέχτηκε στο Δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας.

Η ΕΡΤ, όπως έπρεπε και άρμοζε, ήταν και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Το γλέντι, αληθινό, αξιώσεων -με συγκίνηση αλλά και εξωστρέφεια όταν πρέπει, όσο πρέπει, εκεί που πρέπει- και αυθεντικό όπως συμβαίνει πάντα με τις εκδηλώσεις που ηγείται ο Γιάννης Λεμπέσης και οι ξεχωριστοί συνεργάτες του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!