Το μουσικοπολιτικό γεγονός του καλοκαιριού με τη Χαρούλα Αλεξίου! (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Μεγαλειώδης γιορτή αλληλεγγύης χθες στο Σύνταγμα! «Η νίκη η δική μας είναι νίκη όλων μας». Μ’ αυτά τα λόγια οι 595 απολυμένες καθαρίστριες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
του Υπουργείου Οικονομικών άνοιξαν τη συναυλία συμπαράστασης που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η «Αλληλεγγύη για όλους» το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουλίου 2014 στην Πλατεία Συντάγματος με τη Χαρούλα Αλεξίου.  

Ήταν όλοι εκεί. Ομάδες Αλληλεγγύης, αγωνίστριες-καθαρίστριες, απολυμένοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, σχολικοί φύλακες, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, απολυμένοι του υπουργείου Πολιτισμού, Κοινωνικά Ιατρεία Αλληλεγγύης, καλλιτέχνες, όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης & ο Γιώργος Σαρρής, καθώς και σωματεία εργαζομένων, άλλοι φορείς και χιλιάδες πολίτες.

Τα κορίτσια που εδώ και δέκα μήνες δίνουν το σύνθημα νίκης, που με την πίστη τους και το πείσμα τους βρίσκονται στο δρόμο, αγωνιζόμενες για τα δίκια τους, γιόρτασαν χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, με τραγούδια από τη Χαρούλα Αλεξίου και την ορχήστρα της. Η αθρόα προσέλευση του κόσμου ανάγκασε την αστυνομία να κλείσει τους γύρω δρόμους της πλατείας, στέλνοντας εύγλωττα μηνύματα για έναν αγώνα που είναι βαθιά πολιτικός και μας αφορά όλους.

Φωτογραφίες: Χρύσα Σοφρωνά & Κίκα Α. Ρόκα

Με πληροφορίες από το http://stokokkino.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!