Το Φινάλε στην «Ακτή Πειραιώς»

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Ζουγανέλης, Kayne σε ένα ξεχωριστό τραγούδι από την εποχή των «Τερμιτών».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Εδώ στο Νότο


Με μεγάλη επιτυχία, όπως μαρτυρούν και οι απανωτές παρατάσεις, το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Γιώργου Νταλάρα, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο «Εδώ στο Νότο» στην «Ακτή Πειραιώς», που ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και συνεχίστηκαν για τεσσεράμισι, περίπου, μήνες.

Μαζί τους ο «απρόβλεπτος» Γιάννης Ζουγανέλης, η ξεχωριστή soul - funk τραγουδίστρια Idra Kayne και η δωδεκαμελής ορχήστρα που αποτελούσαν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι - μαντολίνο - τζουράς - λαούτο), Γιώργος Μάτσικας (κιθάρα, μπουζούκι), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Φίλιππος Σπυρόπουλος (κρουστά), Steve Tesser (κιθάρα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα).

Οι ενορχηστρώσεις ήταν του Γιώργου Παπαχριστούδη, η σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σούλη, η φροντίδα του ήχου των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη, Στρατή Καραδημητράκη και οι φωτισμοί του Γιάννη Μανιατάκου.

«Πόσο σε θέλω…»


Είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στη συνέντευξη τύπου της 4ης Νοεμβρίου, αλλά και στην παράσταση της 6ης Ιανουαρίου 2017. Για ευνόητους λόγους και εφόσον οι παραστάσεις ήταν σε εξέλιξη, προτιμήσαμε να αποφύγουμε τις συνεχείς αναρτήσεις οπτικοακουστικών αποσπασμάτων. Έχουμε όμως ένα ιδιαίτερο απόσπασμα από το φινάλε της βραδιάς της 6ης του Γενάρη, όπου όλοι οι καλλιτέχνες επί σκηνής, τραγούδησαν το «Πόσο σε θέλω» με τα λόγια του Γιάννη «Μπαχ» Σπυρόπουλου και τη μουσική των «Τερμιτών». Τραγούδι που ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά ζωντανά από τους «Τερμίτες» στη συναυλία τους στο Λυκαβηττό στις 27 Σεπτεμβρίου 1986 και εντάχθηκε στο δίσκο «Τσιμεντένιο κονσέρτο» με τα αποσπάσματα από την ηχογράφηση της συναυλίας…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!