Θανάσης & Σωκράτης στη μεγάλη γιορτή της Μελίνας!

(VIDEO & PHOTOS) Τους είχαμε ακούσει έναν - έναν κι ήρθε η ώρα να τους ακούσουμε και μαζί!
Θανάσης & Σωκράτης στη μεγάλη γιορτή της Μελίνας! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015, παρά την απόσταση, το σχετικό κρύο και την ταλαιπωρία στο παρκάρισμα, το Θέατρο Πέτρας κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου που θέλησε να ζήσει από κοντά τη σύμπραξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου & του Σωκράτη Μάλαμα με τη Μελίνα Κανά & το Γόη του Θησείου, που είχαν την τιμητική τους.

Αν και η πρώτη της κατάθεση ήταν ο δίσκος «Μυστικά τραγούδια», σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη και στίχους Μιχάλη Γκανά, η ευρύτερη αναγνώριση ήρθε ένα χρόνο αργότερα για τη Μελίνα Κανά, όταν στα 1992 τραγούδησε τα περίφημα «Μεταξωτά» του Σωκράτη Μάλαμα (στ. Γιάννης Τσατσόπουλος). Το 1996 συναντήθηκε και με το Θανάση Παπακωνσταντίνου στο δίσκο «Της αγάπης γερακάρης» κι έκτοτε οι πορείες τους διασταυρώθηκαν κάποιες φορές, είτε στη δισκογραφία, είτε σε ζωντανές εμφανίσεις και συναυλίες. Λίγες φορές, όμως, έτυχε να βρεθούν και οι τρεις ταυτόχρονα σε μια συναυλία, ως το βράδυ της Παρασκευής που τα αγόρια αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Μελίνας να συμμετάσχουν στη συναυλία της.

Με τη συγκίνηση εμφανή, η Μελίνα Κανά τραγούδησε στιγμές από τη δισκογραφική της πορεία μαζί με τη μπάντα της, το «Γόη του Θησείου», ενώ Θανάσης & Σωκράτης τη συνόδευσαν ή έπαιξαν και τραγούδησαν μόνοι τους γνωστές τους επιτυχίες, που προκάλεσαν τη γνωστή φρενίτιδα στο κοινό. Τραγούδησε επίσης και ο Παναγιώτης Μανουηλίδης. Παρεμβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με διασκευασμένα λαϊκά κομμάτια, όπως τα «Κάψε κάψε» και «Ασφαλώς και δεν πρέπει».

Το «Γόη του Θησείου» απαρτίζουν οι:


Παναγιώτης Μανουηλίδης: διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, πιάνο, τραγούδι
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα, ηλεκτρονικά, λούπες
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά
Νίκος Παπαϊωάννου: τσέλο, λαούτο, σάζι, τζουράς

Για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, μια γεύση με βίντεο & φωτογραφίες από τη βραδιά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!