Τα Παιδιά μεσ’ τη LaΜπουάτ κάνουν πρόβα!

(VIDEO & PHOTOS) Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Θεολόγος Κάππος & Μαρίνα Δακανάλη είναι «Τα Παιδιά μεσ’ την πλατεία»,
Τα Παιδιά μεσ’ τη LaΜπουάτ κάνουν πρόβα! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που ενώνουν τις φωνές τους, δανείζονται ένα στίχο του Σωκράτη για τίτλο της παράστασής τους και με τη βοήθεια των Δημήτρη Βραχνού, και Νίκου Μακράκη, σχεδιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τους τραγούδια, δημιουργών όπως Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Θάνου Μικρούτσικου και Νίκου Μαμαγκάκη, που υπήρξε και δάσκαλός τους. Τα συνδυάζουν με κλασικά σμυρναίικα και κρητικά τραγούδια, αλλά και τα δικά τους, που υπογράφουν ως νέοι δημιουργοί κι ετοιμάζονται για πρεμιέρα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στη νέα μουσική σκηνή της Συγγρού, τη LaΜπουάτ!

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, βρεθήκαμε στην πρόβα τους, απ’ όπου τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και το βίντεο. Τα Παιδιά, είναι τέσσερις ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες: Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου που πέρυσι μας χάρισαν τα πολυσυζητημένα «Μεροκάματα» σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους (θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά), ενώ ήδη έχουν δώσει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους από το 2009 με το άλμπουμ «Ποτάμι ο Καιρός». Ο Θεολόγος Κάππος, ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους τραγουδοποιούς, τον οποίο πέρυσι γνωρίσαμε με το τραγούδι «Για Τα Μάτια Σου Μόνο» και αυτό το χειμώνα τον ακούμε στο ραδιόφωνο να τραγουδά τα «Γέλια Πλαστικά» μαζί με την Πένυ Ραμαντάνη, λίγο πριν κυκλοφορήσει και το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του. Και η κυρία της παρέας, η εξαιρετική Μαρίνα Δακανάλη από την Κρήτη, την οποία έχουμε γνωρίσει στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, καθώς και σε άλμπουμ συνθετών που της εμπιστεύονται μερικά από τα πιο ωραία τους τραγούδια (Κύρβα, Από το Φως στο Σκοτάδι κ.α.).

Μαζί τους παίζουν οι: Χρήστος Δαλιάνης – βιολί, Γιώργος Σχοινάς – πιάνο & ακορντεόν, Νίκος Βλάχος – μπάσο & Δρόσος Σκυλλάς – τύμπανα & κρουστά.  


La Μπουάτ | Λ. Συγγρού 338
(ρεύμα προς Πειραιά, ύψος Αμφιθέας)
Τηλ. Κρατήσεων 210 95 19 219 & 210 34 24 299

Από 20 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ ανά 4 άτομα
Φιάλη κρασί: 60 ευρώ ανά 2 άτομα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!