Τα γενέθλια του Γρηγόρη Μπιθικώτση & του Μανώλη Καραντίνη

(VIDEO & PHOTOS) Στο Petrogazi, παρέα με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Παύλο Χαϊκάλη, Τάνια Τρύπη, Θάνο Κοντογιώργη και λοιπούς συντελεστές.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το θρυλικό Μπαράκι του Μάριου, που άφησε εποχή κι έγραψε τη δική του μουσική ιστορία, ξαναγράφει νέα στο Petrogazi με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Τάνια Τρύπη, τον Θάνο Κοντογιώργη, τη Μαρία Καρλάκη & την Άννα Μπαλάσκα, σε μια ιδέα του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου μια έκπληξη περίμενε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση αφού οι συνεργάτες του, του ετοίμασαν όχι μία, αλλά τρείς τούρτες για να γιορτάσει τα γενέθλιά του! Την ίδια ημέρα γιόρτασε τα γενέθλιά του εκεί και ο Μανώλης Καραντίνης, ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού στην Ελλάδα.

Στο Petrogazi βρέθηκε και ο Λάμπρος Καρελάς - ιδρυτικό και βασικό μέλος του συγκροτήματος «Τα Παιδιά από την Πάτρα» που ήρθε να απολαύσει από κοντά τον καλό του φίλο Χρήστο Παπαδόπουλο, καθώς και ο νέος, εξαιρετικός τραγουδιστής Απόστολος Μόσιος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο ο Λάμπρος Καρελάς, όσο και ο Απόστολος Μόσιος, ανέβηκαν στη σκηνή κι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, παρέα με τους συντελεστές του προγράμματος. Σε διπλανά τραπέζια διασκέδασε και η Ναταλία Δραγούμη με καλούς της φίλους και συνεργάτες όπως η Χριστίνα Κλούβα, ο Περικλής Λιανός και άλλοι.

Στο Petrogazi, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι αναβιώνουν τραγούδια, ιστορίες, περιστατικά και στιγμές μιας άλλης αλλά τόσο οικείας και αγαπημένης σε όλους μας εποχής. Μια μουσική παράσταση που καταφέρνει να ενώσει το πάλκο με την πλατεία με αποτέλεσμα τραγουδιστές και κοινό να γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Petrogazi «Το μπαράκι του Μάριου»
Βουτάδων 8, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101

Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ στις 23:00 και Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!