Στις πρόβες με τη Ζωή Παπαδοπούλου

(VIDEO & PHOTOS) Η Ζωή Παπαδοπούλου σε πρόβα για την παρουσίαση του δίσκου «Να ‘ρχεται η άνοιξη» των Χρήστου Νικολόπουλου & Λίνας Νικολακοπούλου.
Στις πρόβες με τη Ζωή Παπαδοπούλου Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η Ζωή Παπαδοπούλου παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική της εργασία με τίτλο «Να ‘ρχεται η άνοιξη», την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στον Ιανό και βρίσκεται σε εντατικές πρόβες. Ο Χρήστος Νικολόπουλος υπογράφει τη μουσική & η Λίνα Νικολακοπούλου τους στίχους.


Πρόκειται για τον τρίτο προσωπικό της δίσκο και η ερμηνεύτρια δηλώνει -και είναι- ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα, που προσθέτει στο ρεπερτόριό της δέκα άμεσα, σύγχρονα λαϊκά τραγούδια γραμμένα ειδικά για τη φωνή της.

Όπως γράφει ο Χρήστος Νικολόπουλος: «Η φιλοδοξία μας και ο στόχος μας, ως καλλιτέχνες πάντα, είναι να μεταδοθούν όλα τα συναισθήματά μας, μέσα από το τραγούδι που δημιουργούμε, στους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε ακούγοντας τις μελωδίες μας με τους στίχους μας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο τραγούδι, να ζήσουν τις δικές τους στιγμές».

Εν όψει της παρουσίασης, η Ζωή Παπαδοπούλου ετοιμάζεται για τη βραδιά, προβάροντας με τη μπάντα της στο Studio Urban και μας χαρίζει αποσπάσματα 2 νέων τραγουδιών της, που θα ακουστούν στον Ιανό.

Εκτός από τα νέα τραγούδια όμως, η Ζωή Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει και «τα πιο ωραία λαϊκά» του Χρήστου Νικολόπουλου & της Λίνας Νικολακοπούλου, οι οποίοι και θα παραβρίσκονται στην τόσο σημαντική βραδιά για την τραγουδίστρια, που -σημειωτέον- θα μεταδίδεται ζωντανά από το Ianos Radio.
zoeiipapapps08
Παίζουν:

Πιάνο: Ευαγγελία Μαυρίδου
Μπάσο: Πέτρος Σταμέλος
Μπουζούκι: Γιώργος Καραγιάννης
Κρουστά: Τάκης Βασιλείου
Κιθάρα: Δημήτρης Παπαλάμπρου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!