Sold out η πρώτη εμφάνιση του Βαγγέλη Καζαντζή στη Θεσσαλονίκη! (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO) Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/12/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr


Η πρώτη εμφάνιση του Βαγγέλη Καζαντζή στη θεσσαλονικη στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το Καφωδείο Ελληνικό αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε από νωρίς για να παρακολουθήσει το πρώτο Live του Καζαντζή στη συμπρωτεύουσα, αφού δεν υπήρχαν ελεύθερα τραπέζια ήδη 2 μέρες πριν από το βράδυ της Κυριακής και δυστυχώς πολλοί που δεν άντεχαν να είναι όρθιοι έμειναν απ έξω ζητώντας από την παρέα να επανέλθει στο κοντινό μέλλον.

Το σχήμα που τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήσει περίπου 20 εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα αποτελείται εκτός του Καζαντζή από τον Κωσταντή Πιστιόλη στα πνευστά, τον Διονύση Μακρή στο κοντραμπάσο και τον Γιώργο Μαγαλιό στα Κρουστά.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα (Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.α.

Η βραδιά ξεκίνησε με το τραγούδι Ταξιδευτές από τον πρώτο δίσκο του Καζαντζή σε στίχους Γιώργου Γκώνια, το κοινό από την αρχή ήταν πολύ θερμό και από την αρχή υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά τον νέο τραγουδοποιό στη πόλη. Στη συνέχεια ακούστηκαν και άλλα κομμάτια από τον πρώτο δίσκο αλλά και πολλά από δεύτερο δίσκο που έχει τίτλο “Eξω απ' τα μέτρα” και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, στον οποίο συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη.

Ακούσαμε επίσης τραγούδια που σπάνια ερμηνεύονται από νέους καλλιτέχνες όπως η μπαταρία του Νικόλα Άσιμου από τον Κωσταντή, το Μαγικό Βοτάνι του Γιώργου Μιχαήλ, το Αίμα του Ροδιού των Χειμερινών Κολυμβητών και πολλές άλλες εξαιρετικές επιλογές από την ελληνική δισκογραφία. Ο Καζαντζής έδειξε ενθουσιασμένος με την μάλλον μη αναμενόμενη μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και ανταπέδωσε δίνοντας όλη του την ενέργεια πάνω στη σκηνή, δίπλα του ο Κωσταντής Πιστιόλης αλλάζοντας πολλά όργανα με μεγάλη συχνότητα και ερμηνεύοντας μοναδικά κάποια κομμάτια μας κέρδισε ακόμα μια φορά, άξιοι συμπαραστάτες στη σκηνή ο Μακρής με τον Μαγαλιό.
Μετά το πέρας του κανονικού προγράμματος περίμενε μια μεγάλη έκπληξη όλους όσους είχαν τη τύχη να είναι παρόντες... χωρίς ρεύμα και με τη μπάντα ανάμεσα στον κόσμο άρχισε ένα Διονυσιακό γλέντι με Ηπειρώτικα, Ρεμπέτικα και άλλα τραγούδια που ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μια γιορτή χορού και τραγουδιού που τελείωσε περίπου στις 3:30 π.μ.!

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε κάποια στιγμή αυτό το live όπου και αν το συναντήσετε στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σταυρόπουλος | Video: Νικόλαος Κύρκος (Δείτε όλα τα video ΕΔΩ)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!