Σερσέ λα φαμ στο Σταυρό του Νότου Plus

(VIDEO & PHOTOS) Δήμητρα Σταθοπούλου, Επιστήμη Καμπούρογλου & Μυρτώ Καμβυσίδη παρουσίασαν ένα δυνατό και απόλυτα διασκεδαστικό πρόγραμμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όταν τρεις ταλαντούχες, χαμογελαστές και κοινωνικότατες ερμηνεύτριες βρίσκονται σε μια όμορφη μουσική σκηνή παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κλασικά λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια, τότε το κέφι, η χαρά και η αισιοδοξία παίρνουν θέση και ο κόσμος απολαμβάνει τη βραδιά. Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στον Σταυρό του Νότου Plus, η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Επιστήμη Καμπούρογλου και η Μυρτώ Καμβυσίδη απόδειξαν για μία ακόμα φορά ότι το γυναικείο πρόγραμμα εκτός από δυνατό, είναι και απόλυτα διασκεδαστικό.

Πριν γίνει αναφορά στα τραγούδια που ακούστηκαν, αξίζει να γραφτούν δύο πράγματα που ξεχώρισαν. Πρώτον, η έξυπνη ιδέα το ενδυματολογικό των τριών τραγουδιστριών να είναι με βάση το άσπρο και το μαύρο χρώμα, ενώ τα κόκκινα τριαντάφυλλα να «ενώνουν» τις τρεις όμορφες κοπέλες. Δεύτερον, από τους έξι εξαιρετικούς μουσικούς (Βαγγέλης Ζαρμπούτης: μπουζούκι - ενορχηστρώσεις, Γιούλη Δανιγγέλη: πιάνο, Ράνια Γκικοπούλου: κιθάρα, Ιωάννα Πάλλα: ακορντεόν, Αντωνία Οικονόμου: μπάσο και Στρατής Σκουρκέας: κρουστά), οι τέσσερις ήταν γυναίκες, γεγονός που σχολιάστηκε ευχάριστα και από τους ίδιους τους καλλιτέχνες και από το κοινό.

Οι τρεις ερμηνεύτριες εμφανίστηκαν στη σκηνή η μια μετά την άλλη με τα τραγούδια αγαπημένων συνθετών, όπως του Τσιτσάνη, του Χιώτη, του Ζαμπέτα και του Ξαρχάκου, όπως τα «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ», «Της γυναίκας η καρδιά» και «Κόκκινα χείλια». Ακολούθησαν μεταξύ άλλων τα «Απόψε είσαι για φιλί», «Ποιος είναι αυτός», «Λευτέρης», «Στου Όθωνα τα χρόνια» και «Με κυνηγούν τ’ αδέρφια σου». Εννοείται ότι δε θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο σε αυτήν την παράσταση, το «Σερσέ λα φαμ».

Όταν έμεινε στη σκηνή μόνη της η Επιστήμη Καμπούρογλου το «Λαός και Κολωνάκι» συνάντησε το «Απόψε μ’ εγκατέλειψες». Η Μυρτώ Καμβυσίδη ερμήνευσε εξαιρετικά τη «Μισιρλού» και τη «Μπουρνοβαλιά», ενώ η Δήμητρα Σταθοπούλου μας έβαλε σε ένα κλίμα αμιγώς λαϊκό με τραγούδια όπως τα «Ασφαλώς και δεν πρέπει», «Έρωτας αρχάγγελος» και «Η διαθήκη». Στη συνέχεια, όλες μαζί ξεσήκωσαν το κοινό με τα «Καβουράκια», «Παλαμάκια» και «Το κουρασμένο βήμα σου» για να ολοκληρώσουν αργότερα το πρόγραμμα με πολλά ακόμα αγαπητά τραγούδια.

Το «Σερσέ λα φαμ» είναι μια πολύ διασκεδαστική μουσική παράσταση, με όλους όσοι συμμετέχουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Επιστήμη Καμπούρογλου και η Μυρτώ Καμβυσίδη ταιριάζουν πάρα πολύ τόσο φωνητικά όσο και σκηνικά, άρα το πρόγραμμα αυτό θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει μια όμορφη μουσική πορεία.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!