RestArt στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης!

(VIDEO & PHOTOS) Πολλοί και ξεχωριστοί καλλιτέχνες στο νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/10/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ένας νέος χώρος, ένα καλλιτεχνικό στέκι άνοιξε τις πόρτες του κι επίσημα, το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2015. Το RestArt, στο κέντρο της Αθήνας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ερωφίλης (Τρίφωνο), υποδέχτηκε την πρώτη επίσημη βραδιά λειτουργίας του πολλούς φίλους, καλλιτέχνες και μη, που πέρασαν να πουν ένα τραγούδι και να ευχηθούν στη Ράνια Σιγάλα & την Ερωφίλη καλή επιτυχία στο νέο τους εγχείρημα.

Κώστας Λειβαδάς, Πάνος Μουζουράκης, Μάριος Στρόφαλης, Κώστας Παρίσης, Μαρία Σπυροπούλου, Dilemma, Δημήτρης Παπαβομβολάκης, Έλενα Δεληχρήστου, Γιάννης Ζουγανέλης, Δήμητρα Σταθοπούλου, αλλά και πολλοί μουσικοί, όπως η Ευαγγελία Μαυρίδου και πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν στο πάρτι, που ξεκίνησε από νωρίς και κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ερωφίλη, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους λέγοντας «αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, εμείς δε φοβόμαστε γιατί έχουμε καλούς φίλους», μας ενημέρωσε για τα προσεχή σχέδια του RestArt, όπου από δω και πέρα θα πραγματοποιούνται live, παρουσιάσεις δίσκων και βιβλίων, θεματικές βραδιές, ζωντανές συνεντεύξεις σε συνεργασία με το toradiofono.gr και άλλα πολλά.

Οι εκπλήξεις ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, με τον Κώστα Παρίσση στα decks, να επιλέγει τις αγαπημένες του μουσικές, ενώ τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το ρόλο DJ αναλαμβάνει ο Μπάμπης Στόκας. Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, οι Dilemma, δηλαδή η Πόπη Νταλαχάνη & ο Σωτήρης Τράγκας, ένα εξαιρετικό δίδυμο, θα παίξουν ζωντανά jazz, κλασσικές, alternative, dark wave κ.ά. επιλογές.



RestArt
Εμμανουήλ Μπενάκη 42, Αθήνα
Τηλ. 210 3300667


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!