Ρεμπούτσικα, Μπουλμέτης & Μαργαρίτης στην παρουσίαση του «Νοτιά»

Δείτε φωτογραφίες & βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση του soundtrackτης ταινίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου της με τίτλο «Νοτιάς», ο οποίος αποτελεί το soundtrack της ομώνυμης νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη, γιόρτασε η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Cafe του Ιανού την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, μαζί με το Γιώργο Μαργαρίτη και την Ανατολή Μαργιόλα, που ερμηνεύουν δύο από τα τραγούδια του δίσκου. Παρών ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάσος Μπουλμέτης, ο οποίος και έγραψε τους στίχους των τραγουδιών.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύνουσα σύμβουλος της Feelgood Entertainment, Ειρήνη Σουγανίδου, που υποδέχτηκε το κοινό λέγοντας πως πρόσφατα σε μια συνέντευξή του ο Ένιο Μορικόνε είπε πως αν μια ταινία σε κάνει να βλέπεις και να ακούς, τότε η μουσική της πρέπει να καταφέρει να σε κάνει να νιώσεις όσα δεν βλέπεις και όσα δεν ακούς – και κάτι τέτοιο επετεύχθη στη μουσική του «Νοτιά» από την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Το λόγο πήρε η Ευανθία Ρεμπούτσικα, που καλωσόρισε το Γιώργο Μαργαρίτη και τον Τάσο Μπουλμέτη, λέγοντας πως ο «Νοτιάς» είναι μια διαφορετική ταινία από την «Πολίτικη Κουζίνα», καθώς χρειάστηκε να παίξει με καινούργια ηχοχρώματα της Αθήνας της δεκαετίας του ’60 και του ’70. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του soundtrack, τον Στάθη Σκουρόπουλο, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, και τον Πλούταρχο Ρεμπούτσικα καθώς επίσης και την Athens Academica Orchestra και τους μουσικούς τον Νίκο Παπαναστασίου, Λευτέρη Γρίβα,  Θανάση Σοφρά και τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Τάσος Μπουλμέτης ευχαρίστησαν τη Ρεμπούτσικα για την συνεργασία τους και στη συνέχεια τον μουσικό «λόγο» πήρε η ίδια. Η Ρεμπούτσικα έπαιξε ζωντανά τέσσερα κομμάτια με το διάσημο πλέον κόκκινο βιολί της, ενώ η βραδιά έκλεισε με την Ανατολή Μαργιόλα που ερμήνευσε το «Μην Ξαναγυρνάς» και τον Γιώργο Μαργαρίτη στο «Νοτιά».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!