Πρόβες στο Περιβόλι του Ουρανού

(VIDEO & PHOTOS) Η επιτυχία συνεχίζεται για τρίτη χρονιά με Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν μαζί κι αυτό το χειμώνα, στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας.

Εδώ τραγουδάμε!


Στο Περιβόλι του Ουρανού, ο μεγαλύτερος εν ζωή λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει ομάδα που κερδίζει να μην αλλάζει, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο καλό λαϊκό τραγούδι. Υπόσχονται ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, που είναι, άλλωστε, και το μυστικό της επιτυχίας τους στο Περιβόλι του Ουρανού.

Ανάμεσα στις τεράστιες επιτυχίες όλων, θα ακουστούν και νέα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου από τον πρόσφατο δίσκο του με την Πίτσα Παπαδοπούλου με γενικό τίτλο «Αγάπες μου παλιές», αλλά και τον επερχόμενο με τον Στέλιο Διονυσίου.
20181010 202118 small
Μαζί τους για φέτος, η μπάντα χάλκινων πνευστών Λάου Λάου, μουσικοί με διαφορετικές αφετηρίες που… το φέραν λάου λάου κι ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα μουσικό κράμα με balkan - folk ήχο, ενώνοντας το χασαποσέρβικο με το μπολέρο και τη ρέγγε με τη ρούμπα. Η μπάντα αποτελείται από τέσσερις μουσικούς: Τον Μέλιο Κατσαμάκη (τρομπέτα, φωνή), τον Λεωνίδα Μαριδάκη (κιθάρα, καχόν, γιουκαλίλι, φωνή), τον Μενέλαο Μωραΐτη (τούμπα, ακορντεόν) & τον Λεωνίδα Παλαμιώτη (τρομπόνι).
20181011 010118 small
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη γενική πρόβα των καλλιτεχνών στο Περιβόλι του Ουρανού.

Info:


Από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή - Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!