Όταν η Κρήτη συνάντησε τη Rock

(VIDEO & PHOTOS) Χρήστος Παπαδόπουλος & Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης σε μια ακόμα παράσταση - «γέφυρα».
Όταν η Κρήτη συνάντησε τη Rock Φωτογραφίες: Αγγελική Παπαϊωάννου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ακόμη μια παράσταση - «γέφυρα» στη μουσική έδωσε το Σάββατο 24 Μαρτίου ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη Σφίγγα, με καλεσμένο αυτή τη φορά τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και τον Απόστολο Μόσιο.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μαζί με μια μουσική παρέα απαρτιζόμενη από ταλαντούχους καλλιτέχνες, ξεσήκωσαν το κοινό, -ασυνήθιστο να χορεύει ο κόσμος στις μουσικές σκηνές- συνδέοντας μέσω της μουσικής, διαφορετικές κουλτούρες, λαούς, ηχοχρώματα και μελωδίες, αποδεικνύοντας ότι τα σύνορα, υπάρχουν μοναχά στους χάρτες.

Θα έλεγε κανείς πως δύο παραστάσεις ενώθηκαν σε μια, πλεγμένες με αριστουργηματικό τρόπο, με τα τραγούδια να εισβάλουν το ένα μέσα στο άλλο, ταιριασμένα λες από τη δημιουργία τους!

Εκρηκτικός ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο νεαρός λυράρης από την Κρήτη, ερμήνευσε παραδοσιακά και όχι μόνο τραγούδια, αισθησιακός ο Απόστολος Μόσιος, στα ξενόφωνα και στα ελληνικά, εξαιρετικός ο Χρήστος Παπαδόπουλος στο τραγούδι αλλά κυρίως στο μπουζούκι, το οποίο απογείωσε στα χέρια του!

Η παραδοσιακή μουσική, συνάντησε τη λαϊκή, την έντεχνη, τη ροκ, τη μοντέρνα της έκφραση, κάνοντας με αυτή την παράσταση βουτιά στην απεραντοσύνη της.

Αναμένουμε κι άλλες τέτοιες όμορφες βραδιές από τον εξαιρετικό Χρήστο Παπαδόπουλο και την παρέα του.

Μαζί τους έπαιξαν ο Μιχάλης Παχάκης κρητικό λαούτο, ο νεαρός γιός του Χρήστου Παπαδόπουλου, Περικλής Παπαδόπουλος, κιθάρα και μπουζούκι, ο Σταμάτης Χρήστου πλήκτρα, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης μπάσο και ο Σάββας Αμύγδαλος τύμπανα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!