«Όταν αρρώστησε ο ήλιος» με Θαλασσινό, Μουζουράκη, Μπάμπαλη κ.α.

(VIDEO & PHOTOS) Την κυκλοφορία του μουσικού παραμυθιού «Όταν αρρώστησε ο ήλιος» γιόρτασαν η συγγραφέας Γωγώ Σούρλα και οι ετερονίμισυ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στο Cafe του Ιανού, στην παρέα βρέθηκαν ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο μουσικό παραμύθι, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Αλεξάνδρα Ούστα, η Μελίνα και ο Zeraw των Vegas, η Μαρίνα Δακανάλη και οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή ενός video που παρουσιάζει το backstage των ηχογραφήσεων, αλλά και σύντομες δηλώσεις από συντελεστές και συμμετέχοντες. Αμέσως μετά ο υπεύθυνος ρεπερτορίου της Feelgood Records, Χρήστος Καρυώτης, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή για την κυκλοφορία αυτού του ιδιαίτερου άλμπουμ και κάλεσε στη σκηνή τη Γωγώ Σούρλα, η οποία με τη σειρά της αφού είπε λίγα λόγια για την πολύχρονη προετοιμασία αυτού του παραμυθιού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε και κάλεσε στη σκηνή την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τη Ματθίλδη Μαγγίρα για να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Ποιος Ξέρει;».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν βιντεάκια με αφηγήσεις των: Γιάννη Ζουγανέλη, Παντελή Καναράκη, Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Λευτέρη Ελευθερίου, ενώ η Αλεξάνδρα Ούστα διάβασε απόσπασμα του βιβλίου και ο Παντελής Θαλασσινός, ο Πάνος Μουζουράκης, οι Vegas, ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης ερμήνευσαν ζωντανά μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο CD.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, που παρευρέθηκαν, ανέβηκαν στη σκηνή και έκλεισαν τη βραδιά με το «Λογάκια Μαγικά», ενώ λίγο αργότερα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει και να υπογράψουν το μουσικό παραμύθι.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

Ακούστε τα τραγούδια:


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!