Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα για τον Γιώργο Νταλάρα στη Θεσσαλονίκη

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & PHOTOS - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ) Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα για τον Γιώργο Νταλάρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«…και το καλοκαίρι κρυώνω»


Μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα για τον Γιώργο Νταλάρα, που φέρει τον τίτλο «Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!». Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν οι εκδόσεις «Αρμός» με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μίλησαν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ο συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης, ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης Στάθης Παχίδης, η Ελίνα Κωστελέτου, δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη, που, μπορεί να μην ανήκει επαγγελματικά στον καλλιτεχνικό ή δημοσιογραφικό χώρο, αλλά ξέρει όσο λίγοι την διαδρομή του ερμηνευτή και ο υπογράφων, που προτίμησε να κάνει μια ανάλυση της συνθετικής πλευράς του Γιώργου Νταλάρα, προβάλλοντας μια σειρά από video με δικές του συνθέσεις.

Προλόγισε η χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, που στο τέλος της σύντομης ομιλίας της δώρισε στον Γιώργο Νταλάρα, μια παλιά, κοινή τους φωτογραφία από τις Πρέσπες.

Δεν ξέρω αν σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το «ασυμβίβαστο», αλλά λόγω της «εμπλοκής» μου στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, θα προτιμήσω να μην μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τις ομιλίες των εκλεκτών συμπαρουσιαστών, αλλά να παραθέσω ολόκληρο το video με την παρουσίαση του βιβλίου, μαζί με μια σειρά από ξεχωριστές, νομίζω, φωτογραφίες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Σιαχπαζίδη για τις φωτογραφίες και την Βιβή Κανελλακοπούλου για τη βιντεοσκόπηση…

Στο επόμενο video μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις του Γιώργου Νταλάρα, του Στάθη Παχίδη και του Θανάση Λάλα στην Έλσα Ποιμενίδου και στην εκπομπή της «Με το 3» στο 3ο κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης, την 1η Απριλίου 2019, λίγο πριν την παρουσίαση του βιβλίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!