Όλη η παρουσίαση της βιογραφίας του Νικολόπουλου

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & PHOTOS) Ολη η εκδήλωση της παρουσίασης, μια τηλεοπτική συνέντευξη και ένα ρεπορτάζ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου» στη Σαλονίκη

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπαλαχούτη «Χρήστος Νικολόπουλος, η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου», που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Αλκυών».

Για τον Χρήστο Νικολόπουλο και το βιβλίο μίλησαν η Βούλα Πατουλίδου, ο Γιώργος Ζήκας, ο Φίλιππος Γράψας, ο Κώστας Μπλιάτκας, ο Στάθης Παχίδης, ο Κώστας Μπαλαχούτης και ο υπογράφων, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Στύλου.

Τον Χρήστο Νικολόπουλο τίμησαν με την παρουσία τους ο στιχουργός και συνεργάτης του επί σειρά ετών Λευτέρης Χαψιάδης, ο Πασχάλης Τερζής και η σύζυγος του Σταύρου Κουγιουμτζή Αιμιλία.

Ακολούθησε μικρό μουσικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την ορχήστρα του συνθέτη Κώστα Βελλιάδη ο οποίος έπαιξε μπουζούκι. Μαζί του οι Χρήστος Γκάιλας (μπάσο), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα) και Γιάννης Περδίκης (πιάνο). Τραγούδησαν η Μαίρη Δούτση, ο Σίμος Μαρίνος και σε ένα τραγούδι ο Στάθης Παχίδης.

Ήδη, πριν από λίγες μέρες, παρουσιάσαμε ένα απόσπασμα με την - εκτός προγράμματος - εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή, αλλά και την απρόβλεπτη ερμηνεία του Στάθη Παχίδη σε ένα τραγούδι του Νικολόπουλου και του Λευτέρη Χαψιάδη.

Μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής επεξεργασίας του video, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε ολόκληρη την εκδήλωση, καθώς και δυο σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ, αφού ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για τη βιντεοσκόπηση της παρουσίασης.

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Μωυσιάδη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV 100) για την παρουσίαση του βιβλίου. Το δελτίο παρουσιάζει η Μαρία Μουστάκα.

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το απόγευμα, λίγες ώρες πριν την εκδήλωση, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τον Κώστα Μπαλαχούτη εμφανίσθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Επικοινωνία» με τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου και την Ηλιάννα Σκουλή. Στο video μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!