Ο Χρήστος Νικολόπουλος στη Γλυφάδα για καλό σκοπό!

(VIDEO & PHOTOS) Παρέα με το Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τη Λένα Αλκαίου, τον Πέτρο Ίμβριο & την εξαιρετική του ορχήστρα,
Ο Χρήστος Νικολόπουλος στη Γλυφάδα για καλό σκοπό! Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ο Χρήστος Νικολόπουλος «έστησε» μια ακόμα μεγάλη, λαϊκή συναυλία την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας, που αν και σε κλειστό χώρο, ήταν η πρώτη μας για τη φετινή σαιζόν κι έτσι ο μήνας ξεκίνησε μουσικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, με προσφορά τροφίμων αντί εισιτηρίου και την προλόγισαν η τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, Βάνα Μπάρμπα και η Μαίρη Μηλιαρέση. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο δήμαρχος, ενώ συμμετείχε και μια ομάδα νέων παραγωγών ιντερνετικού ραδιοφώνου.

Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Λένα Αλκαίου, Πέτρος Ίμβριος, αλλά και ο ίδιος ο συνθέτης, τραγούδησαν μεγάλες «στιγμές» από το έργο του Χρήστου Νικολόπουλου, πότε όλοι μαζί και πότε μόνοι, απογειώνοντας το κέφι και περνώντας το μήνυμα πως με την αλληλεγγύη όλα είναι δυνατά.

Ο στόχος της συναυλίας επετεύχθη και με το παραπάνω, καθώς το Αθλητικό Κέντρο γέμισε και, όπως μας ενημέρωσε η κ. Βάνα Μπάρμπα στο τέλος της συναυλίας, συγκεντρώθηκαν δύο τόνοι τροφίμων, οι οποίοι και θα διανεμηθούν στους δικαιούχους μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου. Στο Χρήστο Νικολόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη βοήθειά του.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!