Ο Παντελής Θαλασσινός & οι φίλοι του στις πρόβες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO & PHOTOS) Φωτεινή Βελεσιώτου, Πάνος Παπαϊωάννου & Χρυσόστομος Καραντωνίου προβάριζαν τελευταίοι τα κομμάτια τους
Ο Παντελής Θαλασσινός & οι φίλοι του στις πρόβες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ) Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
την ώρα που φτάσαμε χθες το απόγευμα στο Studio Best Of της Λ. Βουλιαγμένης! Last but not least, που λέμε, καθώς όλα είναι πλέον έτοιμα για τη σημερινή, μεγάλη συναυλία, όπου ο Παντελής Θαλασσινός θα υποδεχτεί επί σκηνής Θεάτρου Βράχων τους φίλους του Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιάννη Νικολάου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Νανά Μπινοπούλου, Αλέξανδρο Μπελλέ και φυσικά τους προαναφερθέντες!

Για μια ακόμη φορά, ο Παντελής ετοίμασε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καθώς εκτός από τα δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, θα ακούσουμε και νέα, ακυκλοφόρητα από τον ίδιο, αλλά και τους φίλους του, όπως το ντουέτο «Και ύστερα έρχεται η αγάπη» του Σταμάτη Χατζηευσταθίου με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Στην πρόβα που παρακολουθήσαμε, ο Πάνος Παπαϊωάννου τραγούδησε μεταξύ άλλων, τα αγαπημένα «Μεροκάματα» του Χρυσόστομου Καραντωνίου - που έπαιξε κλασική κιθάρα - και του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και η Φωτεινή Βελεσιώτου τα «Διόδια» του Σταύρου Σιόλα.

Παρούσα, φυσικά και η εξαιρετική ορχήστρα του Παντελή Θαλασσινού, δηλαδή ο Γιάννης Βιλιώτης στο λαούτο και το μπουζούκι, ο Δημήτρης Γάσιας στο βιολί, ο Γιώργος Μακρής στα πνευστά, ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο & ο Φίλιππος Λευκαδίτης στα κρουστά.

Ως το βράδυ, λοιπόν, λίγες φωτογραφίες κι ένα βίντεο «κέρασμα»!

BEST OF Recordings & Rehearsal Studio | Λ. Βουλιαγμένης 34

Photo & Video: Κίκα Α. Ρόκα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!