Ο Πάνος Μαλαχιάς στη Babel με καλεσμένο τον Βασίλη Γισδάκη

(PHOTOS) Ο Πάνος Μαλαχιάς στη μουσική σκηνή Babel με νέα και παλιά του τραγούδια και καλεσμένο τον Βασίλη Γισδάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το Σάββατο 13 Μαΐου ο Πάνος Μαλαχιάς παρουσίασε στην μουσική σκηνή Babel στο Μαρούσι τα καινούργια αλλά και παλαιότερα, ροκ και λαϊκά τραγούδια του μαζί με άλλα γνωστά και αγαπημένα. Με σήμα κατατεθέν του την κιθαριστική του δεξιοτεχνία αλλά και την πολύπλευρη γραφή του παρουσίασε ένα ποικίλο πρόγραμμα από Ελληνικό ροκ μέχρι τραγούδια του Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Βαμβακάρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον Πάνο Μαλαχιά να τραγουδάει από το cd «Ο βασιλιάς της αυταπάτης» (2012) τα Μια διαδρομή υπόγειος, Δε θα με ψάχνεις σε στίχους του Νίκου Μαλαχία, τα νέα τραγούδια του επερχόμενου cd, Ποια ζωή δεν έχει λάθη, Με σένα είναι αλλιώς σε στίχους του ίδιου του Μαλαχιά και το γρήγορο blues Καπνός σε στίχους του Κώστα Ρίζου, με ιδιαίτερους κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς του Πάνου. Ακολούθησαν τα Χαμογέλα σε ποίηση Χαράλαμπου Χατζηνάκη, Πες μου ένα ναι σε στίχους του Κώστα Στριφτού, Μεταξένιο μου φιλί σε ποίηση Γρηγόρη Σπυράκη και το Αν μείνουμε στα λόγια σε στίχους του Πάνου Μαλαχιά από το πρώτο cd του «Πορτραίτα από συνήθεια» (2008).

Ο τελευταίος τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκι και με σημαντική καλλιτεχνική πορεία, Βασίλης Γισδάκης εκλεκτός καλεσμένος της βραδιάς, ερμήνευσε τα τραγούδια του Πάνου Μαλαχιά Χωρικά Ύδατα σε στίχους του Νίκου Μαλαχία (από την συνεργασία με τον Πάνο Μαλαχιά στο cd «Ο βασιλιάς της αυταπάτης»), το Για τα μάτια σου μόνο (τραγούδι που έγραψε ο Πάνος Μαλαχιάς με τον Θάνο Κοφινά στους στίχους για τον Θεολόγο Κάππο) και το Ουρανέ μου.

Ο Βασίλης Γισδάκης ερμήνευσε επίσης και δύο τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Της ημέρας τα σκοτάδια» με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα, τα Παιδικό και Ο Βραχνάς.

Μπαίνοντας στα λαικό-ρεμπέτικο μέρος ο Πάνος Μαλαχιάς τραγούδησε τα καινούργια του single που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες Σαν τρελή και Έντεκα του μήνα σε στίχους και μουσική του ίδιου, περπατώντας παράλληλα από αγαπημένες μελωδίες αναγνωρισμένων καλλιτεχνών και συνθετών αλλά και δίνοντας μια γεύση για τον επερχόμενο δίσκο που θα ακολουθήσει μέσα στον επόμενο χειμώνα. Μια βραδιά που θα θυμόμαστε, από έναν ιδιαίτερο τραγουδοποιό και κιθαρίστα με τη συμμετοχή του Βασίλη Γισδάκη ενός σπουδαίου και χαρισματικού ερμηνευτή.

Πάνος Μαλαχιάς - τραγούδι, ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα
Αλέξανδρος Καραμπίλας - μπάσο, μπουζούκι
Χρήστος Μούχλιας - τύμπανα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!