Ο Κώστας Μακεδόνας στη Ρόδο (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Με φόντο το φεγγάρι, ο Κώστας Μακεδόνας & το επιτελείο του γιόρτασαν το Δεκαπενταύγουστο παρέα με τους Ροδίτες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Νεολαίας «Αγ. Γεώργιος» Αφάντου Ρόδου, ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε το βράδυ της Παρασκευής 15 Αυγούστου 2014 στο Γήπεδο Αέρα της περιοχής Αφάντου για φιλανθρωπικό σκοπό. Μαζί του, δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες, ο Ρόδιος Στάθης Ραφτόπουλος, τραγουδιστής με δισκογραφικές καταθέσεις, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Νίκο Βέρτη, το Νίκο Κουρκούλη κ.ά. καθώς και η Μαίρη Δούτση, μια τραγουδίστρια που δραστηριοποιείται στο χώρο ήδη από το 2004 κι έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με το Μίμη Πλέσσα, το Δημήτρη Παπαδημητρίου κ.ά.

Στην εξαμελή ορχήστρα, ήταν ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης, που ενορχήστρωσε κι έπαιξε μπουζούκι, ο Δημήτρης Μηλιακίδης στα ντραμς, ο Τραϊανός Αλμπανούδης στο μπάσο, ο Κώστας Σαμαράς στα πλήκτρα, ο Αποστόλης Μαλλιάς στα πνευστά και ο Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης, εκτός από μαέστρος και εξαιρετικός σολίστας, είναι και συνθέτης, που πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη του συνθετική καταγραφή σε στίχους Τέρπανδρου (διαβάστε εδώ), αλλά υπογράφει και τη μουσική στον επερχόμενο δίσκο του Κώστα Μακεδόνα που αναμένεται σύντομα.

Ενα δείγμα από τη δουλειά αυτή εμείς ακούσαμε στη συναυλία, μπορείτε όμως να ακούσετε κι εσείς εδώ. Εκτός από το «Δεν σου ανήκω», λοιπόν, το πρόγραμμα της λαϊκής αυτής συναυλίας περιλάμβανε στιγμές από τη μεγάλη προσωπική δισκογραφία του Κώστα Μακεδόνα, όπως τα «Αντικριστά» που τραγούδησε με τη Μαίρη Δούτση, «Μη μου λες αντίο», «Λίζα», «Μαργαριτάρια», «Το ποδήλατο», «Ουσίες κι οινοπνεύματα» κ.α., πασίγνωστα τραγούδια άλλων, όπως «Για να σε συναντήσω», «Τα σμυρνέικα τραγούδια», καθώς και κλασικά λαϊκά, μεταξύ των οποίων και τα «Τι σου 'κανα και πίνεις», «Μια είναι η ουσία», «Δε ξέρω πόσο σ' αγαπώ», «Όποια και να 'σαι» από τη Μαίρη Δούτση και το Στάθη Ραφτόπουλο. Ενδιάμεσα ακούστηκαν και οι ορχηστρικοί «Χαρταετοί» του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με όλους επί σκηνής να τραγουδούν μαζί το «Καλή τύχη» του Απόστολου Καλδάρα και τον «Καραγκιόζη» του Διονύση Σαββόπουλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε λίγα στιγμιότυπα από τη συναυλία, καθώς και φωτογραφίες.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!