O Γιώργος Μπίλιος σε ένα ανατρεπτικό live στο Σταυρό του Νότου

Δικαίωσε τον τίτλο του σπουδαίου ερμηνευτή των ζωντανών εμφανίσεων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Μπίλιος την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στo πλαίσιo ενός πλούσιου live προγράμματος παρουσίασε στο «Σταυρό του Νότου» το νέο του album με τίτλο «Διακόπτης».

Με χαρακτηριστική άνεση στις κινήσεις του επάνω στη σκηνή και με όπλο την ενέργεια που του δίνει η επαφή του με το κοινό, ο «frontman» και του ελληνικού συγκροτήματος με αγγλόφωνο στίχο «Amnesia Pills», μας χάρισε μια απρόβλεπτη μουσικά βραδιά που περιελάμβανε αγαπημένα του ακούσματα από την ελληνική και διεθνή σκηνή.

Το αρμονικό «πέρασμα» από τις ελληνικές στις ξένες επιτυχίες καθώς και η ερμηνευτική δεινότητα του Γιώργου Μπίλιου ήταν ένα από τα κύρια συστατικά της επιτυχίας του live που κράτησε όλους τους ακροατές του σε εγρήγορση με τις ανατροπές του και τους δημιούργησε στο τέλος μια όμορφη αίσθηση πληρότητας.

Τα νέα τραγούδια του «Διακόπτη» αναδείχτηκαν μέσα από τον μαεστρικό τους συνδυασμό με πειραγμένες διασκευές τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη αλλά και του David Bowie, του Roy Orbison, του Γιάννη Αγγελάκα του Παύλου Παυλίδη και του Paolo Nutini.

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί που συνόδεψαν επί σκηνής τονν Γιώργο Μπίλιο και οι εξαιρετικές ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου συντέλεσαν στη δημιουργία ενός στιβαρού προγράμματος που ξεχώρισε για τον δυναμισμό και την αρμονική διαδοχή των πολυσυλλεκτικών ακουσμάτων του.

Ο Γιώργος Μπίλιος με την ιδιότητα του ερμηνευτή αλλά και του δημιουργού αποδεικνύει και μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις ότι αποτελεί μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική οντότητα με σημαντική παρουσία και διακριτό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το album «Διακόπτης» που ήταν και η αφετηρία του ξεχωριστού αυτού live στο Σταυρό του Νότου Plus κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και θα το βρείτε στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Oι συντελεστές της βραδιάς ήταν:

Ενορχήστρωση/πιάνο: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης
Κιθάρες: Γιώργος Βασιλάτος
Κιθάρες: Δημήτρης Στασινός
Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος 

Το άλμπουμ «Διακόπτης» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group επίσης σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

• Κατεβάστε το από το iTunes

• Κατεβάστε το από το Google Store

• Ακούστε το από το Spotify 

• Κατεβάστε το από το Amazon 

• Ακούστε το από το Napster

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!