Ο «Άυλος έρωτας» του Μάκη Ρουσομάνη στο Polis Art Café

(VIDEO & PHOTOS) Παρουσία της Γλυκερίας, πολλών συγγραφέων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου στην Αθήνα.
Ο «Άυλος έρωτας» του Μάκη Ρουσομάνη στο Polis Art Café Φωτογραφίες & video: Κωνσταντίνα Σαρρή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πρόκειται για το δεύτερο μυθιστόρημα του Μάκη Ρουσομάνη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Έξη και ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2015 στο κατάμεστο Polis Art Café της Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε η Κίκα Α. Ρόκα από το ogdoo.gr, ενώ για τον «Άυλο έρωτα» και το Μάκη Ρουσομάνη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια οι συνάδελφοί του συγγραφείς Βιβή Κοντοπουλου, Μαίρη Γκαζιάνη, Νίκος Πατεράκης και Νίκος Ραφαηλίδης. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός Χρήστος Λουκάκης και συμμετείχαν η δημοσιογράφος Κάλλυ Παπαχρήστου και η Πέλα Κελλάρη.

Όπως συνηθίζει στις παρουσιάσεις του ο Μάκης Ρουσομάνης, η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, με το Χρήστο Λούφη στο τραγούδι, παρέα με δυο ακόμα μουσικούς.

Μεταξύ των παραβρισκόμενων, βρισκόταν και η Γλυκερία, η οποία μίλησε για τη γνωριμία της με το Μάκη Ρουσομάνη, αλλά και το βιβλίο του. Μπορείτε να την ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.



Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Έξη
Λουΐζης Ριανκούρ 13, Τ.Κ 115 23, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ: 211 4111078



Φωτογραφίες & video: Κωνσταντίνα Σαρρή

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!