Νταλάρας & Αντύπας - Παρουσίαση του Νέου Δίσκου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) «Δε με κούρασε τίποτα από τον παλιό μου εαυτό. Δε με ενθουσιάζει τίποτα από το νέο. Είμαι όπως…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ήμουνα ακριβώς. Τα τραγούδια αυτά του Νίκου Αντύπα με βάζουν σε ένα νέο μουσικό τοπίο. Εδώ και δύο δεκαετίες όλο το συζητάγαμε να συνεργαστούμε αλλά την τελευταία στιγμή δεν προχωρούσε η σύμπραξή μας.»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής στη παρουσίαση του νέου του δίσκου με τον τίτλο «Τι Θα Πει Έτσι Είναι» που έγινε πριν λίγες ώρες στο Gazarte.

Ο Νίκος Αντύπας με τη σειρά του στάθηκε στην αξία και ιδιαιτερότητα του ερμηνευτή και τα κατά καιρούς «ανοίγματά» του σε διάφορα μουσικά ρεύματα σημειώνοντας πως: «τελευταία όλο και πιο έντονα ανασύρω μνήμες και στιγμές από το ροκ μουσικό μου παρελθόν».

Τόσο ο ερμηνευτής όσο και ο συνθέτης υπογράμμισαν τη αναγκαιότητα του τραγουδιού ως «φάρμακο» στους γκρίζους και άπονους καιρούς που βιώνουμε ενώ ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε: «εμείς δημιουργούμε τραγούδια. Είναι άλλωστε το μόνο που ξέρουμε να πράττουμε. Δεν γίνεται να κάνουμε αλλιώς».

Μαζί τους στο πάνελ ο διευθύνων σύμβουλος της Universal music, από την οποία εκδίδεται ο δίσκος, Τάσος Ξιναρής.

Στην παρουσίαση διακρίναμε τον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου –ο οποίος συμμετέχει στο δίσκο με 1 τραγούδι-, τους παραγωγούς του δεύτερου προγράμματος της κρατικής ραδιοφωνίας Γιώργο Τσάμπρα και Σιδερή Πρίντεζη, τον εκδότη του περιοδικού Μετρονόμος Θανάση Συλιβό, την Αναστασία Κουκά από το Έθνος, το Γιάννη Αλεξίου από τη Βραδινή, το μουσικό και συνθέτη Αποστόλη Βαλαρούτσο που δίνει το παρόν στο άλμπουμ, την Άννα Μαρία Αντύπα από την Universal, την Άννα Νταλάρα, τον διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη κ.ά.

Φωτογραφίες | Video: Πάνος Παπαϊωάννου


 

 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!