Μιρέλα Πάχου - Gο, Μιρέλα, go! Το μέλλον σου ανήκει!

(VIDEO & PHOTOS) Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι πρώτες προσωπικές παραστάσεις της Μιρέλας Πάχου στο Σταυρό του Νότου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κι αν την προηγούμενη Πέμπτη ο χώρος ήταν γεμάτος (διαβάστε εδώ), αυτή την Πέμπτη δεν έπεφτε καρφίτσα! Η Μιρέλα Πάχου με τη ζωντάνια που βγάζει, τη φιλικότητα και την ευαισθησία που αποπνέει, σε συνδυασμό με το πολύπλευρο ταλέντο της, κέρδισε «διπλά» το στοίχημα, χαρίζοντάς μας ακόμη μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις.

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν, χθες, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Βασίλης Καζούλης και ο Σπύρος Γραμμένος. Παραβρέθηκαν, όμως και τραγούδησαν επίσης ο Γιώργος Παντελιάς από τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο πατέρας της Αγαπητός Πάχος.
DSC 0020

Με ένα πρόγραμμα που «επισημαίνει» όλες τις πλευρές της - της μουσικού, της τραγουδίστριας, αλλά και της δημιουργού - και που ήταν σε πολλά σημεία διαφορετικό από εκείνο της προηγούμενης βδομάδας, η Μιρέλα ενθουσίασε τραγουδώντας και παίζοντας τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο και άλλα από το ευρύτερο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με μια παραπάνω «δόση» από παραδοσιακό χρώμα.

Για τους καλεσμένους, τι να πει κανείς, καθένας με το προσωπικό του στιλ που το κοινό έχει αγαπήσει εδώ και χρόνια, αποθεώθηκαν μαζί με τη Μιρέλα, πανταχού παρούσα να τους συντροφεύει με το ακορντεόν, το πιάνο και τις ερμηνείες της.
DSC 0437
DSC 0256

Ο Γιώργος Παντελιάς τραγούδησε με τη Μιρέλα το «Ακόμα ελπίζω σε κάτι», ο Μίλτος Πασχαλίδης «ξεσήκωσε» με το «Σαν τραγουδάκι», αλλά και άλλες προσωπικές του επιτυχίες, ο Βασίλης Καζούλης μας θύμισε παλιές, καλές εποχές, αλλά έδωσε και το στίγμα του σήμερα με δύο από τα καινούρια του τραγούδια, ο Σπύρος Γραμμένος μας έκανε να… κλάψουμε απ’ τα γέλια με το μοναδικό του ύφος και ο Αγαπητός Πάχος μας συγκίνησε και πάλι, συνοδεύοντας τη Μιρέλα στα «Γράμματα».

Μαζί με τη Μιρέλα, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, αλλά και ο Ρόδιος Ηλίας Μαντικός με το κανονάκι του, που τη συνόδευσε παίζοντας κομμάτια του Αιγαίου και εντυπωσίασε με τους μουσικούς του «διαλόγους» με τα υπόλοιπα παιδιά. Η Μιρέλα, που κατάγεται επίσης από τη Ρόδο, δε δίστασε να χορέψει για μας την παραδοσιακή σούστα της Σύμης, του πανέμορφου αυτού νησιού, δίπλα στη Ρόδο.
DSC 0087

Μια μικρή «γεύση» απ’ όσα διαδραματίστηκαν μπορείτε να πάρετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Gο, Μιρέλα, go! Το μέλλον σου ανήκει!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!