Μια φθινοπωρινή «Νύχτα καλοκαιριού» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

(PHOTOS) Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εξελίσσεται διαρκώς, παρουσιάζοντας σε κάθε της νέο κύκλο εμφανίσεων κάτι παραπάνω από την προηγούμενη φορά.
Μια φθινοπωρινή «Νύχτα καλοκαιριού» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν από νωρίς αντίξοες το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η μεγάλη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην Τεχνόπολη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Η άκρως επικοινωνιακή ερμηνεύτρια παρουσίασε στο κοινό το πρόγραμμά της με τον γενικό τίτλο «Νύχτες καλοκαιριού», καταχειροκροτούμενη από τους θαυμαστές της, οι οποίοι πέρασαν δυόμιση ώρες απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους σε κομμάτια πολλών και διαφορετικών ειδών.

Πριν γραφτούν, όμως, οι λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συναυλία, καλό θα ήταν να αναφερθεί μία πολύ όμορφη και ευφυής κίνηση της Ζουγανέλη, η οποία, έκανε κάτι που μπορεί να μην έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Ένα δεκάλεπτο μετά το ξεκίνημα της συναυλίας, κάνοντας έναν πρόλογο για το καινούριο της cd με τίτλο «Που με φτάσανε οι έρωτες», πρόσφερε στο κοινό ένα αντίτυπο, όπως ακριβώς κάνουν οι νύφες στους γάμους, πετώντας το δηλαδή στο κοινό, με την πλάτη στραμμένη προς τον κόσμο. Το μόνο που ζήτησε από την κυρία -τελικά- που το έπιασε, ήταν να σκεφτεί μέχρι το τέλος της συναυλίας κάτι θετικό για εκείνη...
DSC 0033 logo
Η καλοκαιρινή περιοδεία της Ζουγανέλη πήρε το όνομά της από το τραγούδι «Νύχτα καλοκαιριού» που ερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής στην ελληνική ταινία του 1965 «Ραντεβού στον αέρα», αφού όπως είπε η ίδια η ερμηνεύτρια, ήταν ένα τραγούδι που τη σημάδεψε όταν έβλεπε την ταινία στα παιδικά της χρόνια. Η έναρξη έγινε με τα «Μικρά Βεγγαλικά», ενώ το «Λεν» του Κώστα Τουρνά ήταν από τις καλύτερες διασκευές της βραδιάς. Τα «Κόψε και μοίρασε», «Μετακόμιση τώρα», «Τα λέμε», «Από έρωτα», «Ως και οι θάλασσες», ήταν κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν από την προσωπική δισκογραφία της Ελεωνόρας, ενώ δεν παρέλειψε να πει και αρκετά κομμάτια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, όπως το «Δεύτερα κλειδιά». Πολύ καλή εντύπωση έκανε το τραγούδι του Σταύρου Σιόλα «Ο Γεροπλάτανος», ενώ το ίδιο συνέβη και με το «Το κορμί της Κοραλλίας» των Μάτσα - Φωτάκη που περιλαμβάνεται στην προηγούμενη προσωπική της δουλειά. Επίσης, εντύπωση προκάλεσε η διασκευή του τραγουδιού «Τα παιδιά της γειτονιάς σου», η οποία, «κούμπωσε» με το «Καίγομαι» σε μια πολύ πιο ροκ μορφή από τη συνηθισμένη.
DSC 0048 logo
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξελίσσεται διαρκώς, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο, σε κάθε της νέο κύκλο εμφανίσεων κάτι παραπάνω από την προηγούμενη φορά. Είναι από τους καλλιτέχνες που παρασύρουν το κοινό, τόσο με την ερμηνεία όσο και με τη σκηνική της παρουσία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άνεση και την αυτοπεποίθηση που βγάζει όταν βρίσκεται στο πάλκο, την κατατάσσουν ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!