Μια έκπληξη για τα γενέθλια του Νταλάρα στο Ηρώδειο

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Το «Happy birthday» ευχήθηκαν στον Γιώργο Νταλάρα οι φίλοι του τραγουδιστές και μουσικοί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

70 χρόνια Γιώργος Νταλάρας


Εβδομήντα χρόνια ζωής συμπλήρωσε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας. Έτσι, η συναυλία που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μέντα 88» και η Minos - Emi την Δευτέρα το βράδυ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, με τίτλο «Γιώργος Νταλάρας - Μουσικά γενέθλια - Duets» με τη συμμετοχή 19 ερμηνευτών, απέκτησε αυτόματα το χαρακτήρα μιας μεγάλης γιορτής.

Μιας γιορτής, που ξεκίνησε στα καμαρίνια του Ηρωδείου λίγο πριν τη συναυλία, με μια έκπληξη που ετοίμασαν στον Γιώργο Νταλάρα, οι φίλοι του τραγουδιστές, μουσικοί καθώς και στελέχη της Minos - Emi και του «Μέντα». Συγκινημένος ο ερμηνευτής έσβησε τα κεράκια της τούρτας που ετοίμασαν οι φίλοι του, με τη συνοδεία του μελωδικότερου, ίσως, «Happy birthday to you», που έχει ακουστεί ποτέ.

Όμως δεν γιόρταζε μόνο ο Γιώργος Νταλάρας. Μια τούρτα περίμενε και την Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύντρια της Minos - Emi, η οποία είχε τα γενέθλιά της στις 30 του Σεπτέμβρη.

Πριν την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ από τη μεγάλη συναυλία του Ηρωδείου, έχουμε για σας μια σειρά από φωτογραφίες, από τη γιορτή που προηγήθηκε στα καμαρίνια του αρχαίου θεάτρου.

Φωτογραφίες: Θανάσης Γιώγλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!