Με το Σωκράτη & τα άλλα πουλάκια στο Θέατρο Βράχων

(VIDEO & PHOTOS) «Καταφέραμε κι αποτρέψαμε τη βροχή για να γίνει η συναυλία. Η επιθυμία σας πραγματοποιήθηκε. Να δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή».
Με το Σωκράτη & τα άλλα πουλάκια στο Θέατρο Βράχων Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κάπως έτσι μας υποδέχτηκε και φέτος ο Σωκράτης Μάλαμας, στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού στο Θέατρο Βράχων. Χωρίς την απειλή της βροχής κι εν μέσω σοβαρών εξελίξεων για τη χώρα μας, εκείνος ξεκίνησε το πρόγραμμά του στις εννέα και είκοσι με «Δυο τρεις κουβέντες» και το έληξε στις δώδεκα και μισή με τον «Αποσπερίτη». Ενδιάμεσα, ακούστηκαν φυσικά τραγούδια της πορείας του, δικά του ή όχι - μπορείτε να δείτε τα πάντα εδώ - αλλά και ιστορίες που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας, χωρίς να λείψουν ούτε κι αυτή τη φορά τα ιπτάμενα μπουκάλια κ.τ.λ., αλλά και τα γνωστά συνθήματα για την ώρα που θα παίζει.

«Ιδιαίτερες» στιγμές της συναυλίας, τα «Σήματα φωσφορικά» κατόπιν παραγγελίας και το «Νόστιμο τρελό μικρό μου» του Μάρκου Βαμβακάρη, που ο Σωκράτης αφιέρωσε στο Στέλιο Βαμβακάρη, ο οποίος και παραβρέθηκε λόγω της συνεργασίας τους πάνω σε νέο δίσκο.

Μαζί του τραγούδησε, όπως πάντα, η αγαπημένη Λαμπρινή Καρακώστα, ενώ έπαιξαν οι: Νίκος Μαγνήσαλης: τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, Κυριάκος Ταπάκης: λαούτο, μπουζούκι & Κλέων Αντωνίου: κιθάρα.

Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!