«Με μια αγκαλιά τραγούδια» ο στόχος επετεύχθη! (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) «Με μια αγκαλιά τραγούδια θα έρθω πάλι…» λέει ο στίχος της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτό ακριβώς έκαναν το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου 2014 στο Θέατρο Πέτρας δεκάδες καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε από τη Λυδία Σέρβου και το Web Music Radio, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα, στόχος της οποίας ήταν η συλλογή τροφίμων και σχολικών ειδών για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και άλλους φορείς.

Ο κόσμος, ανταποκρίθηκε - και με το παραπάνω - στο κάλεσμα των εμπνευστών της βραδιάς, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και σχολικών ειδών, που θα διατεθούν εκεί που θα «πιάσουν τόπο», αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία της αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Η Λένα Αλκαίου, η Μαρία Σουλτάτου, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ερωφίλη, η Ραλλία Χρηστίδου, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Νικολάου, ο Νίκος Παπακώστας, η Φωτεινή Σαββατιανού, η Μόρφω Τσαϊρέλη, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Νίκος Αβαγιανός, ο Σταμάτης Μορφονιός, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο Χρίστος Θεοδώρου, η Βικτωρία Ταγκούλη, ο Θοδωρής Ξυδιάς, ο Θάνος Ολύμπιος, ο Αλέξανδρος Γιαννούσης, ο Μάριος Αλουπός, η Νάνσυ Φραγκογιαννάκη, η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, η Λένα Φίλιππα και πολλοί ακόμα δημιουργοί, τραγουδιστές & μουσικοί, όπως οι Σωκράτης Γανιάρης - που παραβρέθηκε εκτάκτως - Νεοκλής Νεοφυτίδης, Γιώργος Τσοκάνης, Σωτήρης Μαργώνης, Λευτέρης Πουλιού, Κώστας Γεωργάκης, Κώστας Μήτσιος, Μιχάλης Μπακάλης, Φώτης Μυλωνάς, Άλκηστις Ραυτοπούλου, Νίκος Ασημάκης, Στέλιος Παύλου, Κώστας Δουμουλιάκας & ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηπαύλου έδωσαν αφιλοκερδώς το παρών, στηρίζοντας ξανά και έμπρακτα τις απόψεις τους περί αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς (δείτε εδώ). Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Το «Με μια αγκαλιά τραγούδια» πέρασε πλέον στην ιστορία. Μακάρι να φτάσει η εποχή που δε θα χρειάζεται να γίνονται τέτοιου είδους κινήσεις, παρά μόνο για καθαρά ψυχαγωγικούς σκοπούς. Μέχρι τότε, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστούν αυτές οι άδολες προσπάθειες από εκείνους που δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!