Λυδία Σέρβου - Τα χρώματα της μουσικής

(VIDEO & PHOTOS) Η Λυδία Σέρβου γιόρτασε επί σκηνής τα γενέθλιά της, κάνοντας «ένα βήμα μπροστά».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Θα μπορούσε να ήταν ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, μιας και περιείχε πολλά, διαφορετικά και αγαπημένα τραγούδια, η παράσταση της Λύδιας Σέρβου, που έγινε την Πέμπτη στις 29 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, με τίτλο «Ένα βήμα μπροστά».

Η Λύδια Σέρβου, πλαισιωμένη από μια ορχήστρα που απαρτιζόταν από πραγματικά εξαιρετικούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους μουσικούς, Νεοκλή Νεοφυτίδη στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, Βασίλη Δρογκάρη στο ακορντεόν, Παντελή Ντζιάλα στις κιθάρες, Κώστα Μήτσιο στο μπουζούκι, Θανάση Σοφρά στο κοντραμπάσο και Ανδρέα Νικόλη στα κρουστά, τραγούδησε για όσους βρέθηκαν μαζί της, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και μεγάλων στιχουργών, όπως ο Κουγιουμτζής, ο Ξαρχάκος, ο Χατζηνάσιος, ο Χατζιδάκις, ο Κραουνάκης, ο Καραμπεσίνης, ο Γκάτσος, ο Κακογιάννης, η Νικολακοπούλου κ.α.

Παράλληλα, η Λύδια Σέρβου ερμήνευσε και τραγούδια από τη δική της δισκογραφία, όπως το τρυφερό «Όση μού ‘λειψε αγκαλιά», σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Χατζηευσταθίου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, καθώς και τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, ενώ μας παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι και το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε γι’ αυτό, με τίτλο «Κακό σημάδι» σε στίχους του Ανδρέα Καραγιάννη και μουσική του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σε αυτή τη «γλυκιά», στην κυριολεξία βραδιά, οι μαθητές της Λύδιας Σέρβου, ετοίμασαν μια τούρτα έκπληξη για την αγαπημένη τους δασκάλα, με αφορμή τα γενέθλιά της. Της τραγούδησαν, της ευχήθηκαν και εκείνη καλώντας όλα τα παιδιά, μας τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής».

Και η βραδιά έκλεισε με τους φίλους της ερμηνεύτριας Ευστάθιο Δράκο, Βαλάντω, Σία Κοσκινά, Κατερίνα Ντίνου, επί σκηνής να τραγουδούν το «Δίχτυ».

Με τελευταία ερμηνεία το τραγούδι «Καίγομαι», η εξαιρετική Λύδια Σέρβου, μας αποχαιρέτισε καταχειροκροτούμενη από το συγκινημένο κοινό.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!