Λαμπερή πρεμιέρα για τη «Βαβέλ» της Νατάσσας Μποφίλου

(VIDEO & PHOTOS) Με το κοινό όρθιο να την καταχειροκροτεί και να την αποθεώνει, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/03/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ύστερα από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία των «Ημερών του Φωτός», η δυναμική τριάδα της νέας ελληνικής μουσικής, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, επέστρεψαν με τη «Βαβέλ». Μία ολοκαίνουργια παράσταση η οποία, εκτός των άλλων, τολμά να περιλαμβάνει και όλα τα νέα τραγούδια του επερχόμενου ομότιτλου άλμπουμ τους.

Στον κατάμεστο Βοτανικό και ενώπιον ενθουσιώδους κοινού, η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε μία παράσταση ισορροπημένη και προσεγμένη έως την τελευταία της λεπτομέρεια. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ήταν εκεί, καθώς και επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, δημιουργώντας συνειρμικά μικρές θεματικές ενότητες, σε ένα πρόγραμμα θεατρικών προδιαγραφών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άγγελου Τριανταφύλλου και την καλαίσθητη σκηνογραφική επιμέλεια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου.

Όλα όσα ήθελαν να πουν με το έργο τους η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος ήταν επίσης εκεί. Παρουσίασαν όλα τα νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ τους «Βαβέλ», τόσο όμορφα δεμένα με τα παλαιότερα.

Σε μία απόλυτα λαμπερή, επιτυχημένη και συγκινητική βραδιά, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος κατέθεσαν με πάθος, γνώση και ειλικρίνεια την άποψή τους για το τραγούδι, αλλά και τη θέση τους στην Αθήνα του 2016. Σε αυτό συνέβαλλαν και τα «αστικά» videos που επιμελήθηκε ο Χρήστος Γκίνης, ενισχύοντας το αίσθημα των τραγουδιών και της ερμηνείας, μαζί με μία νέα, συμπαγή μπάντα, που «ανανέωσε» τον ήχο τους.

Η «Βαβέλ» θα παρουσιάζεται στο Βοτανικός Live Stage για 7 ακόμη Σάββατα.

Info:


Βοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19 - (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
τηλ. κέντρο / κρατήσεις 210-3473.835
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισιτηρίου:
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€
Αναλυτικά όλες οι τιμές στον ιστότοπο του Βοτανικός Live Stage http://www.votanikos.gr/



Μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!