Κώστας Χατζής & Κωνσταντίνα - Η συνάντηση τους στο στούντιο!

(PHOTOS) Η Κωνσταντίνα από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα συνεργάστηκε με πολύ σπουδαίους και μεγάλους καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από την μπουάτ στην Κύπρο που εμφανιζόταν με τον αδελφό της Πανίκο και την ανακάλυψε η Χάρις Αλεξίου, στην πρώτη της δουλειά στην Αθήνα με το Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα, καθώς και τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη δίπλα στη Μαρινέλλα και τη Βίκυ Μοσχολιού, η μικρή Κυπριοπούλα έδειχνε ότι είχε πολλά να δώσει στο ελληνικό τραγούδι.

Μια από τις πρώτες συνεργασίες που στάθηκαν ορόσημο στην καριέρα της, ήταν αυτή με τον Κώστα Χατζή, δίπλα στον οποίο εμφανίστηκε στο πλαίσιο μεγάλης περιοδείας. Η γνωριμία τους μάλιστα «σημάδεψε για πάντα» την καριέρα της!

Γιατί ο Κώστας Χατζής ήταν ο άνθρωπος που προέτρεψε τη Ντίνα Κωνσταντίνου, όπως ήταν το όνομα που εμφανιζόταν στις πρώτες της εμφανίσεις, να χρησιμοποιήσει το βαφτιστικό της όνομα ως καλλιτεχνικό. Έτσι «γεννήθηκε» η Κωνσταντίνα!

Οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στη μεγάλη αφιερωματική συναυλία της Κωνσταντίνας, όπου συμμετέχουν και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες: Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης, και τα αδέλφια της Άντρoς & Χαρά Κωνσταντίνου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Με αφορμή την εμφάνισή τους, συναντήθηκαν για πρόβα στο στούντιο και βρήκαν το χρόνο να συζητήσουν και να θυμηθούν τα παλιά, ενώ ο Κώστας Χατζής είχε και μια μεγάλη έκπληξη στην Κωνσταντίνα! Της έδωσε δώρο ένα cd με ηχογράφηση από την πρώτη τους συναυλία την οποία είχε στο αρχείο του!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!