Κορκολής - Μιτζέλος x 2 στη Μυτιλήνη

(PHOTOS) Τι κοινά μπορούν να έχουν ένας καλλιτέχνης που έχει μεγαλώσει σε μια αστική οικογένεια, με σπουδές γαλλικών & πιάνου με έναν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
άλλο καλλιτέχνη που από το 1979 ασχολείται επαγγελματικά με τη ροκ μουσική; Η απάντηση είναι πολλαπλή.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κορκολή και τον Αντώνη Μιτζέλο, οι οποίοι, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν μια μίνι κοινή περιοδεία στην Ελλάδα, με τελική τους στάση τη σκηνή του Ρυθμού την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.

Οι δυο συνθέτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με τη νέα τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη, αλλά και τρεις πολύ καλούς μουσικούς (Δημήτρης Μπέλλος - keyboards, Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος - ντραμς και Κωστής Πυρένης - ηλεκτρική κιθάρα) παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα, στο οποίο οι ανατροπές και οι αυτοσχεδιασμοί έχουν τον κύριο λόγο. Η μουσική, το ταλέντο και η δυναμική διάθεση που από τη φύση τους έχουν, είναι κάποια από τα στοιχεία που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μουσικές βραδιές, στις οποίες παραμερίζονται οι εγωισμοί, τα προσωπικά θέλω και γενικά, οι όποιες «διαφορές» μπορούν να υπάρξουν ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με εντελώς ξεχωριστές καταβολές. Ο μεν Κορκολής παρέα με το πιάνο του και τις πολλές δημοφιλείς συνεργασίες του με σπουδαίους καλλιτέχνες και ο δε Μιτζέλος με συντροφιά την κιθάρα του και τα ξεχωριστά τραγούδια που έχει χαρίσει σε  μια πλειάδα αγαπημένων τραγουδιστών υποστηρίζουν ένα πρόγραμμα, στο οποίο ακούγονται ανάμεσα στα άλλα και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια που έχουν όλα τα «εχέγγυα» για να «αγκαλιαστούν» από τον κόσμο.

Το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκαν στη Μυτιλήνη, όπου έδωσαν μια συναυλία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε εκείνους που την παρακολούθησαν. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκλειστικές και προέρχονται από τη συγκεκριμένη παράσταση και σίγουρα, προϊδεάζουν ευχάριστα όλους όσοι περιμένουν την Παρασκευή να τους απολαύσουν ζωντανά στον Ρυθμό Stage. Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε στην ακρόαση του ολοκαίνουριου τραγουδιού της Σοφίας Μανουσάκη σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!