Κορκολής & Μανουσάκη μάγεψαν στο Κηποθέατρο Παπάγου

(PHOTOS) 2000 άτομα στην παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» με τραγούδια που σημάδεψαν τον συνθέτη από το ξεκίνημα της καριέρας του έως και σήμερα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο κατάμεστο από κόσμο Κηποθέατρο Παπάγου εμφανίστηκε το Σάββατο που μας πέρασε ο Στέφανος Κορκολής μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη στο τραγούδι, τον Κωστή Πυρένη στις κιθάρες και τον Βασίλη Δεφίγγο στα πνευστά.

Γύρω στις 2000 άτομα παρακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης» και αποτελούταν από τραγούδια που σημάδεψαν τον Έλληνα συνθέτη από το ξεκίνημα της καριέρας του έως και σήμερα. Δεν έλειψαν, βέβαια, τα δικά του τραγούδια, αλλά και άλλα, από τη σύγχρονη και παλαιότερη διεθνή και εγχώρια σκηνή, διασκευασμένα στο ύφος του Κορκολή και των εξαιρετικών μουσικών του και μάλιστα, με ταχύτατες εναλλαγές. Για παράδειγμα, το «Ξύπνα αγάπη μου» συνδυάστηκε άψογα με το «Black Magic Woman», εκπλήσσοντας ευχάριστα το ήδη ξεσηκωμένο κοινό.

Λίγο πριν κλείσει η συναυλία και ενώ το κλίμα ήταν ήδη πολύ θερμό, με τον Στέφανο Κορκολή να υποκλίνεται με σεβασμό στο ενθουσιώδες κοινό, ανέβηκε στη σκηνή η παιδική χορωδία του Δήμου Παπάγου, η οποία, με τη συνοδεία του συνθέτη και των υπόλοιπων συμμετεχόντων ερμήνευσαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και του Στέφανου Κορκολή, ένα γεγονός που αν μη τι άλλο, «δρόσισε» αυτή τη ζεστή βραδιά του Ιούνη σε αυτό το όμορφο κηποθέατρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου είναι ένα φεστιβάλ που εδώ και αρκετά χρόνια πραγματοποιεί έναν σημαντικό αριθμό καλά διοργανωμένων εμφανίσεων και η συγκεκριμένη συναυλία σίγουρα ανήκει σε αυτές.

Για όλους όσοι δεν είχαν την τύχη να βρεθούν στο Κηποθέατρο Παπάγου ή που θα ήθελαν να απολαύσουν ξανά αυτούς τους υπέροχους καλλιτέχνες, να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 21.00, ο διεθνούς φήμης σολίστ Στέφανος Κορκολής και η σταθερά εξελισσόμενη ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη θα βρεθούν στο λιμάνι της Βάρκιζας παρουσιάζοντας έργα του Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο του τριήμερου Μεσογειακού Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!