Κέντρο Αθηνών – Αποκλειστικές φωτογραφίες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

Είναι ευλογία να παρακολουθείς τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση επί…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

το έργον στη σκηνή. Να τεστάρουν τραγούδια και ερμηνείες, να δοκιμάζουν την χημεία τους σε διαδοχές τραγουδιών, να «κοντράρει» ο ένας τον άλλον, να πειράζονται, να αστειεύονται και να συνεχίζουν τη δουλειά τους ξανά απ’ την αρχή.

Δεν είναι εύκολο να στήσεις ένα πρόγραμμα απαιτήσεων. Ειδικά όταν σε αυτό εμπλέκονται αρκετοί πρωταγωνιστές. Πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες της προσωπικής διαδρομής του καθενός και να ταιριάξεις τα «χνώτα» αλλά και τις καταβολές τους σε ένα συμπαγές και καλοδομημένο μουσικό σώμα που θα ικανοποιήσει αλλά και θα διασκεδάσει πραγματικά τους θαμώνες… ειδικά αυτούς τους καιρούς.

Η επιμέλεια του προγράμματος είναι της έμπειρης Μαργαρίτας Μυτιληναίου, η οποία για χρόνια διετέλεσε διευθύντρια του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Την ημέρα που παρακολουθήσαμε τις πρόβες, παρόν ήταν και ο Ηλίας Μπενέτος, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Όασις και για μεγάλο διάστημα παραγωγός του Δημήτρη Μητροπάνου.

Λόγω της «κοντινής» πρεμιέρας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, δε μπορούμε να σα αποκαλύψουμε περισσότερα. Πάντως το πρόγραμμα στο Κέντρο Αθηνών θα είναι διαφορετικό από αυτό που παρουσίασαν οι τρεις ερμηνευτές στις κοινές συναυλίες τους το καλοκαίρι.



Φωτογραφίες: Ανδρέας Τσάπαλος

Δείτε επίσης αποκλειστικό βίντεο από τις πρόβες:
http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1310&Itemid=125



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!