Η πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου στις Γραμμές!

(PHOTOS) Ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Γιάννη Μπέζου, με Δήμητρα Σταθοπούλου, Κατερίνα Ευγενικού & Θάνο Ματζίλη στο πλευρό του!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του το Γιάννη Μπέζο, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Αυτό είναι φέτος το στέκι του Γιάννη Μπέζου - σε έναν ιδιαίτερο «ρόλο», αυτόν του ερμηνευτή. Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη του για τα καλά τραγούδια. «Με τραγούδια που ο χρόνος χάιδεψε με το παντοδύναμο χέρι του. Συνήθως οι άνθρωποι στα δύσκολα, επανέρχονται στα παλιά, όχι γενικά, αλλά μόνο σ' αυτά που τους φέρνουν σε επαφή με τη ρίζα τους», όπως δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Είναι γνωστή όμως και η υποκριτική και σκηνοθετική του δεινότητα. Πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά στήθηκε η φετινή μουσική του παράσταση.

Με τη φροντίδα του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και της 6μελούς ορχήστρας του, αλλά και τη συνδρομή τριών νέων, χαρισματικών φωνών, της Δήμητρας Σταθοπούλου, της Κατερίνας Ευγενικού & του Θάνου Ματζίλη, ο Μπέζος δίνει ραντεβού με τραγούδια μύθους, που αγαπήσαμε.


Δήμητρα Σταθοπούλου


Την πρωτοακούσαμε στο πλευρό των Μίμη Πλέσσα & Γιώργου Χατζηνάσιου, ενώ στη συνέχεια πλάι στο Δημήτρη Μητροπάνο, το Γιάννη Κότσιρα & το Δημήτρη Μπάση. Η νέα προικισμένη ερμηνεύτρια, συνεχίζει με αξιώσεις τη διαδρομή της στο καλό ελληνικό τραγούδι. Δισκογραφικά συστήθηκε με το υπέροχο ντουέτο «Μαλώνω την καρδιά» που ερμήνευσε μαγευτικά μαζί με το Δημήτρη Μπάση, ενώ ετοιμάζει την πρώτη της προσωπική, δισκογραφική εργασία.
i premiera tou gianni bezou stis grammes dimitra stathopoulou

Κατερίνα Ευγενικού


Κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού. Η συμμετοχή της στην εκπομπή «Στην υγειά μας» σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητές της, δείχνουν πως η νεαρή ερμηνεύτρια έχει το μέλλον μπροστά της.


i premiera tou gianni bezou stis grammesDSF

Θάνος Ματζίλης


Απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και σπουδαστής του τμήματος μουσικής παραγωγής-δισκογραφίας και μουσικής τεχνολογίας του Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ στην Αθήνα. Ασχολείται με το τραγούδι από την παιδική του ηλικία. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες σε συναυλίες και αφιερώματα ανά την Ελλάδα (Γιώργος Νταλάρας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας κ.ά.) καθώς με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου της ορχήστρας Ανδρέα Κατσιγιάννη ο οποίος υπήρξε και για χρόνια καθηγητής του. Από το 2011 έως και σήμερα συνεργάζεται με την καλλιτεχνική ομάδα των Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη οι οποίοι υπήρξαν επίσης καθηγητές του. Συμμετείχε στη δισκογραφική εργασία «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» υπό την επιμελητεία του Γιώργου Νταλάρα.
i premiera tou gianni bezou stis grammes thanos matzilis

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή, ο Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τη σύζυγό του Βάσω Στασινοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Γιάννα Παπαγεωργίου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ο Ηλίας Μπενέτος και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του Γιάννη Μπέζου η σύζυγός του, Ναταλία Τσαλίκη.



Κάθε Παρασκευή στη Μουσική Σκηνή Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!