Η Μιρέλα Πάχου με τον πήχη ψηλότερα στο ΣτΝ!

(VIDEOS & PHOTOS) Ίσως η απολαυστικότερη προσωπική παράσταση της Μιρέλας Πάχου!
Η Μιρέλα Πάχου με τον πήχη ψηλότερα στο ΣτΝ! Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ύστερα από τις δύο εμφανίσεις της στα τέλη του Ιανουαρίου, που έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη – αυτόν της πολύπλευρης επιτυχίας, η Μιρέλα Πάχου επέστρεψε στο «Σταυρό του Νότου Club», το βράδυ της 24ης Απριλίου, ξεπερνώντας τον.

Λίγο μετά τις έντεκα δόθηκε η έναρξη με το σήμα κατατεθέν της, ομώνυμο του νέου της δίσκου και αγαπημένο «Μιρέλα» και η Μιρέλα Πάχου «εισέβαλε» στη σκηνή με αυτόν τον ευγενικό δυναμισμό της και την ανοιξιάτικη δροσιά της. Ήταν μία από τις σπάνιες ενάρξεις που κέρδισε από την πρώτη νότα τη συμμετοχή του κοινού με τον παλμό και τη φωνή του, η οποία παρέμεινε αμείωτη μέχρι και το τελευταίο τραγούδι.

Εκείνη και οι συνεργάτες της – ο Δημήτρης Σινογιάννης στις κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Ηλίας Μαντίκος στο κανονάκι - παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα συνεκτικό, που συμπύκνωσε το πολυτάλαντο της Μιρέλας, με τραγούδια του νέου της δίσκου, άλλες αγαπημένες δημιουργίες και παραδοσιακά νησιώτικα.

Ανάμεσα στα δικά της «Μαξιλάρι» και «Δύο και κάτι», το «Τσάι γιασεμιού» της Αρλέτας, το «Μάτια που δε βλέπονται» του Μίλτου Πασχαλίδη, το «Τον έρωτα ρωτάω (Μα δε σε λένε Γιάννη)» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και το παραδοσιακό «Μεσ’ του Αιγαίου τα νησιά» δεν έλειψαν οι ανεπίσημοι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις μέχρι και για την ίδια.

Ο Σπύρος Γραμμένος ως εισβολέας μπήκε τρέχοντας στο μαγαζί – από τη διπλανή σκηνή, όπου είχε παράσταση την ίδια ώρα, διέκοψε τη Μιρέλα, εκπλήσσοντας τόσο το κοινό όσο και την ίδια, και οι δυο τους τραγούδησαν και χόρεψαν το ρυθμικό «Μιρέλα». Η Μιρέλα Πάχου για άλλη μια φορά τραγούδησε από κοινού με τον πατέρα της, Αγαπητό Πάχο, τα «Γράμματα», λέγοντας νωρίτερα «Αυτό το τραγούδι δε μπορώ να το πω χωρίς τον μπαμπά μου». Ο Μίλτος Πασχαλίδης, όπως κάθε φορά ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, κλήθηκε επί σκηνής, όπου ερμήνευσε τον «Ακροβάτη» και, σε μια σπάνια στιγμή, το «Σπασμένο καράβι», ενώ ανέβηκε και λίγο αργότερα για να συνοδεύσει παίζοντας πιάνο – με το ένα χέρι, κρατώντας στο άλλο του χαρακτηριστικά τη βότκα πορτοκάλι και το τσιγάρο του - τη Μιρέλα στο «Μενεξέδες και ζουμπούλια». Τέλος, ένα διαφορετικό encore πραγματοποίησε η Μιρέλα μαζί με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, ο οποίος ήταν, επίσης, ανάμεσα στο κοινό.

Η εισβολή του Σπύρου Γραμμένου, τα συγκινητικά «Γράμματα» της Μιρέλας και του πατέρα της, Αγαπητού Πάχου, η σταθερή παρουσία του Μίλτου Πασχαλίδη και το απροσδόκητο encore της Μιρέλας με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, αν και εκτός – ανακοινωθέντος έστω – προγράμματος, σε συνδυασμό με τη συνολική παρουσία της Μιρέλας Πάχου και των συνεργατών της απογείωσαν τη βραδιά. Ήταν ίσως μία από τις απολαυστικότερες εμφανίσεις της Μιρέλας Πάχου, πολλά υποσχόμενη για τις επόμενες.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!