Η Μιρέλα Πάχου έδωσε "Λίγο Χρώμα" και φως στη Θεσσαλονίκη

Η Μιρέλα Πάχου ανέβηκε να βάλει “Λίγο Χρώμα” και στη Θεσσαλονίκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την θερμή υποδοχή του αθηναϊκού κοινού, η αγαπημένη τραγουδοποιός μας σύστησε το νέο της album στη σκηνή του Mylos Club. Η παρουσίαση της δεύτερης κατά σειρά δισκογραφικής δουλειάς της, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα συγκινητικό live. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η κακοκαιρία στην πόλη, το κοινό της συμπρωτευούσας δεν πτοήθηκε και υποδέχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο την παρουσίαση του "Λίγο Χρώμα".

Με το ακορντεόν της και το χαμόγελό της, η Μιρέλα ερμήνευσε καινούργια και παλιά κομμάτια σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, χρώμα και φως. Κόντρα στο γκρίζο και το σκούρο του χειμώνα που πέρασε αλλά και της αυτού που άφησε η κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη, ήρθε και έβαλε “Λίγο Χρώμα” στις καρδιές μας.

Η Μιρέλα Πάχου, που έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτεχνίες, υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε πολλά από τα κομμάτια του δίσκου, ενώ στα υπόλοιπα είχε την χαρά να συνεργαστεί με τους: Πόλυ Κυριάκου, Μάρω Μαρκέλλου, Στάθη Δρογώση, Νίκο Μερτζάνο, Σταύρο Σταύρου και Βίλλη Σωτηροπούλου.

Μαζί της σκηνή ήταν οι:
Δημήτρης Σινογιάννης /ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης /μπάσο
Γιώργος Θεοδωροπουλος/πλήκτρα
Γιώργος Σαρίκος/τύμπανα

Ενορχήστρωση-μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου
Οργάνωση παραγωγής: MetroLive Productions.
Φωτογραφίες: Μαρία Κουτσοκώστα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!