Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε το «Τυρκουάζ»

(PHOTOS) Στο κατάμεστο Θέατρο «Μεταξουργείο» η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τυρκουάζ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η νέα τραγουδοποιός, Μαρία Κηλαηδόνη, αφού σπούδασε και ασχολήθηκε επαγγελματικά με διαφορετικά αντικείμενα, συνειδητοποίησε ότι η πραγματική της αγάπη είναι η μουσική.

Το cd «Τυρκουάζ», η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, περιέχει τραγούδια με τη δική της υπογραφή στη σύνθεση και τους στίχους. Τραγούδια που εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά της, ευαίσθητη, τρυφερή κάποιες φορές αισιόδοξη με μια εξαιρετική προσωπική προσέγγιση. Παρατηρεί και φτιάχνει εικόνες της καθημερινότητας με μια αμεσότητα και νεανικότητα αξιοζήλευτη.

Η Μαρία Κηλαηδόνη, φανερά συγκινημένη, παρουσίασε ζωντανά τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου της, που συνδυάζει τις μουσικές της επιρροές από ακούσματα της αμερικάνικης folk, country και jazz σκηνής με το δικό της μουσικό αποτύπωμα.

Πολύ ωραία στιγμή ήταν η παρουσίαση του τραγουδιού «Ίσως κάνουν και οκτώ», όπου όλοι οι φίλοι της τη συντρόφευσαν στη σκηνή, κάνοντας φωνητικά. Η πιο συγκινητική στιγμή της παρουσίασης ήταν όταν ο πατέρας της, Λουκιανός Κηλαηδόνης, μοιράστηκε μαζί της το τραγούδι «Εγώ θα σ αγαπώ και μη σε νοιάζει».

Με την παρουσία τους τίμησαν τη Μαρία Κηλαηδόνη ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γρηγόρης Ψαριανός, η Μαρία Κανελλοπούλου, η Άννα Χατζησοφιά, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!