Η Λυδία Σέρβου κέρδισε το κοινό στο Barallagi

(PHOTOS) Το πρώτο της live για τη χειμερινή σεζόν, παρέα με γνωστούς φίλους, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία η Λυδία Σέρβου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο «Όση μου ‘λειψε αγκαλιά», που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από το Ogdoo Music Group και επιλέγοντας κομμάτια γνωστά και πολύ αγαπημένα, η Λυδία Σέρβου μαζί με το μόνιμο συνεργάτη της Νεοκλή Νεοφυτίδη, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους ακροατές που γέμισαν τον ολόφρεσκο χώρο του Barallagi, στο κέντρο του Κολωνακίου, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Οι εκπλήξεις στο πρόγραμμα ήταν αρκετές, αφού πέρα από τραγούδια που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε από τη Λυδία Σέρβου στις εμφανίσεις της, όπως τα «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις» και «Έχω έναν καφενέ», στη σκηνή βρέθηκαν αρκετοί φίλοι - καλλιτέχνες της ερμηνεύτριας. Πρώτη ανέβηκε η Ασπασία Τσαπάρα, η οποία είναι μόλις 12 χρονών και είναι μαθήτρια της Λυδίας εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα της φωνητικής. Στη συνέχεια, ο καλός της φίλος Νίκος Αβαγιανός πήρε το μικρόφωνο μετά από πρόσκληση της Σέρβου και μας θύμισε αγαπημένα τραγούδια. Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς και μετά την εμφάνισή τους στο πλευρό του Κώστα Μακεδόνα, νωρίτερα στον Ιανό, τη σκυτάλη πήραν η Βικτωρία Ταγκούλη με το Χρίστο Θεοδώρου που ερμήνευσαν ένα κομμάτι από το δίσκο τους «Τετράδιο».

Να σημειωθεί ότι, εκτός από το «Όση μου ‘λειψε αγκαλιά», ακούστηκαν δύο ακόμα ολοκαίνουρια τραγούδια της Λυδίας, τα οποία μάλιστα, δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, σε μουσική Νεοκλή Νεοφυτίδη και Σταμάτη Χατζηευσταθίου και στίχους Ανδρέα Καραγιάννη. Το πρώτο ήταν το αισθαντικό «Με άστατο ερωτικό» και το δεύτερο το απαλό χασάπικο «Πάλι στα ίδια».

Η Λυδία Σέρβου κάνοντας αργά και σταθερά βήματα, κερδίζει έδαφος κι αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση που διαφέρει από την προηγούμενη σε όλους τους τομείς. Καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνει!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!