Η Γλυκερία στο Περιβόλι τ’ Ουρανού

(VIDEO & PHOTOS) Η Γλυκερία σε όμορφες στιγμές με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Πίτσα Παπαδοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η Γλυκερία κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το Χρήστο Νικολόπουλο, τόσο σε δισκογραφικό, όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων. Έχει συνεργαστεί όμως και με όλους τους βασικούς συντελεστές του προγράμματος που παρουσιάζει ο Χρήστος Νικολόπουλος φέτος στο Περιβόλι τ’ Ουρανού, δηλαδή την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου & την Ασπασία Στρατηγού.

Έτσι, η επίσκεψή της εκεί το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου έδωσε σ’ όλους μεγάλη χαρά και, βέβαια, προσκλήθηκε να τραγουδήσει μαζί τους κάποια τραγούδια.

Φέτος, το πρόγραμμα στο Περιβόλι τ’ Ουρανού, που ξεκίνησε την Παρασκευή, έχει εμπλουτιστεί με τις ερμηνείες της εξαιρετικής Ασπασίας Στρατηγού, αλλά και των Χάρη Μακρή & Δήμητρας Μπουλούζου.

Η «θεά» Πίτσα Παπαδοπούλου, όπως πάντα, δίνει «ρέστα», ο Στέλιος Διονυσίου βρίσκεται στα καλύτερά του και βέβαια τι να πούμε για τα τεράστια τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, που καλύπτουν ένα μέρος του προγράμματος, αλλά χώρος δίνεται τόσο στα προσωπικά ρεπερτόρια των τραγουδιστών, όσο και στο λαϊκό τραγούδι γενικότερα.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!