Η Γλυκερία στο Φως με Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργο Θεοφάνους!

(VIDEO & PHOTOS) Μια μουσική παράσταση που ξεκινά ως… προσομοίωση πτήσης, με στόχο να απογειώσει!
Η Γλυκερία στο Φως με Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργο Θεοφάνους! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πήγα στο «Φως» τη Δευτέρα, τη μέρα που Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργος Θεοφάνους πολύ έξυπνα «στηρίζουν», ξεκινώντας νωρίτερα και προσκαλώντας στο πρόγραμμά τους άλλους καλλιτέχνες. Το είχα έτσι κι αλλιώς σκοπό, καθώς εκτιμώ τη Νατάσα ως λαϊκή τραγουδίστρια, αλλά και το Γιώργο Θεοφάνους, ως δημιουργό. Η καλεσμένη της 12ης Ιανουαρίου, η λατρεμένη μου Γλυκερία, επίσπευσε τις διαδικασίες και μπορώ να πω άνετα πως δεν το μετάνιωσα καθόλου - θα ξαναπάω.

Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργος Θεοφάνους με την καταλυτική συνδρομή του ηθοποιού Παντελή Καναράκη, έχουν στήσει μια προσεγμένη παράσταση που βασίζεται κυρίως στα προσωπικά τους ρεπερτόρια, με προσθήκες απρόβλεπτων τραγουδιών που δεν ακούμε συχνά σε προγράμματα μαγαζιών. Ενδιάμεσα, τα «ρεσιτάλ» stand up comedy του Παντελή Καναράκη, που αλληλεπιδρά ιδιαίτερα επιτυχημένα με τους πρωταγωνιστές, προκαλώντας αβίαστο γέλιο με σκετς, όπως την προσομοίωση πτήσης με την οποία ξεκινά η παράσταση, αλλά κι έξυπνο αυτοσαρκασμό, καθώς και οι ερμηνείες των τεσσάρων τραγουδιστών που συμμετέχουν - Άκης Δείξιμος, Ανδρομάχη, Φώτης Παπαζήσης και Βάλια Σωμαράκη - συνθέτουν ένα απολαυστικό σύνολο. Θα εστιάσω στη «διαφορετική» Νατάσα Θεοδωρίδου, που στο χώρο αυτό την είδα ανανεωμένη, πιο άνετη, πιο χαλαρή, πιο επικοινωνιακή, ακόμα και πιο… χορευταρού, απ’ όσο την είχα συνηθίσει στις μεγάλες πίστες - και της πάει.

Η Γλυκερία, συνοδευόμενη από το Γιώργο Ρόκα στο μπουζούκι, ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τη μία το βράδυ και μας χάρισε εκπληκτικές ερμηνείες στα τραγούδια «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Πριγκηπέσα» και «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», για να συνεχίσει με κάποια του Γιώργου Θεοφάνους: «Στα υπόγεια είναι η θέα», «Μείνε λίγο στη γραμμή» και μαζί με τη Νατάσα «Αντικριστά» και «Φεγγάρι μου», απογειώνοντας το ούτως ή άλλως ένθερμο κοινό. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου την επόμενη μέρα στα social media: «Όταν η Γλυκερία τραγουδάει εμείς σωπαίνουμε... εχθές στο ΦΩΣ μας μάγεψες αγαπημένη…».

Μια γεύση μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς «τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις…»!

Επιμέλεια μουσικού προγράμματος Θανάσης Βήχος.
Διαβάστε λεπτομέρειες για τις παραστάσεις στο «Φως» εδώ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!