Η Γλυκερία στην Κερασιά της Λίμνης Πλαστήρα!

(VIDEO & PHOTOS) Από το υψόμετρο της Κερασιάς, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Λίμνης Πλαστήρα, η «νεράιδα» χάρισε μια αξέχαστη βραδιά στους Καρδιτσιώτες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια «μάγεψε» και πάλι, σε ένα τόπο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, τραγουδώντας για τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες του χωριού Κερασιά, δίπλα στη Λίμνη Πλαστήρα, το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου 2015! Συνδυάζοντας τις διακοπές με την απαραίτητη μουσική, ήμασταν και εκεί!

Στις τρεις ώρες του προγράμματος, που επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης, η Γλυκερία μοιράστηκε μαζί μας τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, λαϊκά, έντεχνα, δημοτικά & παραδοσιακά και για μια ακόμη φορά γοήτευσε, τόσο με τη μοναδική φωνή της, που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη στο χρόνο, όσο και με το ταμπεραμέντο της. Το κοινό τραγούδησε και χόρεψε μαζί της, απολαμβάνοντας μια βραδιά ψυχαγωγίας και διασκέδασης, απ' αυτές που τόσο έχουμε ανάγκη - και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Επί σκηνής απολαύσαμε επίσης το Βασίλη Προδρόμου, σταθερό συνεργάτη της Γλυκερίας στις προσωπικές της εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα, αλλά και τη συνόδευσε σε κάποια ντουέτα, καθώς και τα «σαΐνια», που έπαιξαν κι έκαναν φωνητικά: Γιώργος Ρόκας στο μπουζούκι, Ζήσης Σκλαβουνάκης στο βιολί, Dasho Kurti στο ακορντεόν, Κωνσταντίνος Φωτιάδης στις κιθάρες, Δημήτρης Καπηλίδης στα πλήκτρα, Πόλυς Πελέλης στο μπάσο & Πέτρος Πελέλης στα τύμπανα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Καρδιτσιώτης θεατράνθρωπος, στιχουργός & συγγραφέας, Δημήτρης Ρήτας, που υπέγραψε τους στίχους κάποιων από τα πρώτα δισκογραφημένα τραγούδια της Γλυκερίας, σε μουσική Απόστολου Καλδάρα, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού & διοικητικού χώρου. Η συναυλία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λιμνών 2015, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και το Σύλλογο Κερασιωτών Ν. Καρδίτσας.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!