Η Γεωργία Αγγέλου live στη «Σφίγγα» - Την ακούσαμε αλλιώς!

Ακόμη μια νύχτα αισθητικής απόλαυσης μας χάρισε η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια στη σκηνή της Σφίγγας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με όπλο την σπουδαία της φωνή και την παροιμιώδη άνεση με την οποία κινείται επάνω στη σκηνή η Γεωργία Αγγέλου έλαμψε για μια ακόμη φορά στη φιλόξενη «Σφίγγα».

Στα πλαίσια μιας αριστοτεχνικά στημένης, παράστασης από την πολυδιάστατη Νάνσυ Κανέλλη με τίτλο «Άκουσέ την αλλιώς», η Γεωργία Αγγέλου συντροφιά με τον χαρισματικό (και σαρωτικό) performer Χρήστο Μουστάκα και καλεσμένο τον εξαιρετικό τραγουδοποιό Απόστολο Μόσιο κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού επί τρεις σχεδόν ώρες.

Τα τραγούδια, επιλεγμένα προσεκτικά από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, οι έξυπνες παρλάτες, τα θεατρικά κείμενα, οι ανατροπές και οι πληθωρικές παρουσίες των συντελεστών έδωσαν στην παράσταση το χαρακτήρα περισσότερο ενός πρωτότυπου show παρά ενός συνηθισμένου μουσικού live.
moustakas mesa
Η Γεωργία Αγγέλου είναι μια τραγουδίστρια που «ανθίζει» επάνω στη σκηνή και αντλεί δύναμη από αυτή. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της ερμηνείας της καθώς και η αρμονία των κινήσεών της μαρτυρούν μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα που όλο και περισσότερο θα απασχολεί τους ακροατές του απαιτητικού μουσικού είδους που υπηρετεί με έμπνευση και επαγγελματισμό.

Ο Χρήστος Μουστάκας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το πολύπλευρο ταλέντο του και η παρουσία του ενθουσίασε το κοινό της Σφίγγας.

Η βραδιά είχε παλμό, δυναμισμό και στιγμές λυρικής έντασης, ισορροπώντας με επιτυχία ανάμεσα στη χαρά και τη συγκίνηση, έναν συνδυασμό συναισθημάτων που μόνο η μουσική και ο λόγος, όταν συνυπάρχουν αρμονικά μπορούν να δημιουργήσουν.

Μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν το τραγούδι του τέλους γραμμένο ειδικά για την παράσταση στη Σφίγγα σε μουσική της χαρισματικής Αφροδίτης Φρυδά (που έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με την Λιάνα Κανέλλη, την Νάνσυ Κανέλλη και την Ξένια Δικαίου) και στίχους του Χρήστου Μουστάκα.
mosios mesa
Οι εξαιρετικοί μουσικοί που συνέδραμαν καταλυτικά στην επιτυχία της παράστασης ήταν:

Ιωάννα Μπάλτα: πιάνο - φωνή
Δημήτρης Κοντονής: Κιθάρες-φυσαρμόνικα-φωνή
Γιώργος Γκίκας: τύμπανα, κρουστά
Κώστας Στάϊκος: Σαξόφωνο-πνευστά
Σπύρος Βασιλειάδης: Μπάσο
Ξένια Δικαίου : Σε όλα! Και φωνητικά!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!