Η Βικτωρία Ταγκούλη σε «Ρυθμό ¾»

(VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Η Βικτωρία Ταγκούλη μαζί με τον Χρίστο Θεοδώρου παρουσίασαν στη σκηνή του Ρυθμού ένα πρόγραμμα σε ρυθμό βαλς προσφέροντας στο κοινό ένα δίωρο με ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι φίλοι των δύο καλλιτεχνών απόλαυσαν τραγούδια από το παρελθόν, ξεκινώντας από το ορχηστρικό της «Οδού ονείρων», για να ακολουθήσει το «Βαλς της Αμελί» και λίγο αργότερα «Τα κίτρινα φώτα» και το «Πόσο λυπάμαι».

Πολύ όμορφη στιγμή ήταν όταν ακούστηκε «Η Ξανθούλα» που θύμισε σε όλους τα χρόνια του δημοτικού σχολείου, όταν δηλαδή, μαθαίνονταν στα παιδιά το ποίημα αυτό του Σολωμού… Επίσης, ευχάριστο ξάφνιασμα ήταν η μετατροπή του «Hit the road Jack» σε μορφή 3/4 από 4/4… Συγκίνηση προκάλεσε το άκουσμα του παραδοσιακού «Ένα τρεχαντηράκι (Τζόγια)», αφού χωρίς πολύ κόπο, η σκηνή πλημμύρισε με ήχους του Αιγαίου πελάγους. Δε θα μπορούσαν να λείπουν τραγούδια από τον καινούριο δίσκο των Ταγκούλη – Θεοδώρου με τίτλο «Τετράδιο», όπως το «Διαπιστώσεις» που έκλεισε τη βραδιά.


Παρόντες ήταν και αρκετοί καλλιτέχνες, οι οποίοι μετά από πρόσκληση της Βικτωρίας, ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν για λίγα λεπτά, όπως η Μαρία Παπαγεωργίου που ερμήνευσε ακαπέλα το «Βαλς» του Ορφέα Περίδη. «Σε ρυθμό βαλς», λοιπόν, δύο νέοι καλλιτέχνες που αγαπούν τις όμορφες μελωδίες έφτιαξαν με μεράκι μια παράσταση στην οποία τα τραγούδια βρήκαν τον τρόπο να ξυπνήσουν μνήμες, αλλά και να δώσουν την ελπίδα ότι το μέλλον της μουσικής βρίσκεται σε καλά χέρια.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!