Η απρόβλεπτη εμφάνιση της Βούλας Σαββίδη στην παρουσίαση του Αντώνη Μποσκοΐτη

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Η εμφάνιση - έκπληξη της ερμηνεύτριας του Μάνου Χατζιδάκι στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Μποσκοΐτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«18 Συνεντεύξεις - Σαν μονόπρακτα»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου στο κατάμεστο Καφέ «Ζώγια» της Θεσσαλονίκης η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου και κινηματογραφιστή Αντώνη Μποσκοΐτη «18 Συνεντεύξεις - Σαν μονόπρακτα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις του «Μετρονόμου».
2.Mposkoitis
Για το βιβλίο μίλησαν ο ποιητής - στιχουργός Δημήτρης Λέντζος, η συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηνά Τερζή και ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκροσδάνης, ενώ ο Αντώνης Μποσκοΐτης με τον ηθοποιό Αστέρη Νάτσιο διάβασαν, υπό μορφή διαλόγου, αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, του Μίκη Θεοδωράκη και του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Ανάμεσα στην ανάγνωση των συνεντεύξεων παρεμβάλλονταν τραγούδια που ερμήνευσαν ο Παντελής Θεοχαρίδης, η Μαρία Θωΐδου και ο Ανδρέας Καρακότας με τη συνοδεία του Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο.

Στις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η εκτός προγράμματος εμφάνιση της ερμηνεύτριας των θρυλικών «Πέριξ» του Μάνου Χατζιδάκι της Βούλας Σαββίδη, η οποία δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του Αντώνη Μποσκοΐτη και τραγούδησε, σχεδόν «a capella», το «Με ποια τραγούδια» του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μάνου Ελευθερίου και το «Θα ‘ρθω να σε ξυπνήσω» του Μάρκου Βαμβακάρη. Μάλιστα, στο τελευταίο μέρος της εμφάνισής της, η Μαρία Θωΐδου κατέβηκε από το πάλκο και τραγούδησε με την Βούλα Σαββίδη το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιάννη Ιωαννίδη.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά αποσπάσματα, ενώ σύντομα και μετά την απαραίτητη τεχνική επεξεργασία, θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το video με ολόκληρη την εκδήλωση.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!