Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος μάγεψαν το κοινό

(PHOTOS) Μια από τις πιο ερωτικές φωνές της Ελληνικής μουσικής μαζί με έναν προικισμένο μουσικοσυνθέτη σε μια απολαυστική μουσική παράσταση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Μια από τις πιο ερωτικές φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε στη σκηνή του Hollywood stage.


Η Αναστασία Έδεν, παρέα με τον συνθέτη Άρη Βλάχο στο πιάνο, ετοίμασαν και μας παρουσίασαν μια απολαυστική μουσική παράσταση, που μας σεργιάνισε σε όμορφα μουσικά μονοπάτια με έξυπνες εναλλαγές ρεπερτορίου.

H Αναστασία Έδεν μας μάγεψε όχι μόνο με την φωνή της, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρεία γκάμα ρεπερτορίου και σε τραγούδια υψηλών φωνητικών απαιτήσεων, αλλά και με την εξαιρετική της σκηνική παρουσία.

Άμεση κι επιβλητική γέμισε τη σκηνή με το πολύπλευρο ταλέντο της, έγινε ένα με το κοινό που σιγοτραγουδούσε μαζί της, ενώ δεν δίστασε να καθίσει στο πιάνο ερμηνεύοντας το τραγούδι Stars.

Ο Άρης Βλάχος, μας εξέπληξε με τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του σε γνωστά και πολυτραγουδισμένα κομμάτια, καταθέτοντας μια ξεχωριστή μουσική πρόταση, διανθίζοντας το πολύ ευχάριστο και ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα με τις δικές του συνθέσεις όπως το Τρίτο Ουίσκι, που έχουν ήδη αρχίσει να γνωρίζουν επιτυχία.

Μαζί τους ήταν οι εξαιρετικοί μουσικοί, Παναγιώτης Καψαμπέλης στις κιθάρες, Χάρης Κελλάρης στο μπάσο, Διονύσης Κοκόλης στην τρομπέτα, Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα και Βάιος Πράππας στο μπουζούκι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!